- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Никиии да те добавим ли в общия чат в скайп ? Мирче ти ?
Е, дайте, като сте почнали. хаха![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мен ме добавете, не че сега ще вляза, но да бъда там :Д А пък иначе не вали ама е мрачно :д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
давайте скайповете![]()
Дадох го на Лил.)
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
fergieb2 ми е скайпа
Днес мислих да Ви открадна и останалото от котвата, ама Ви съжалих :Д
Сега не съм на моя комп :д и няма да пипам скайпа
Офф само едно езеро виждам на тая тераса, баси тъпото - искам морее :Д
И аз виждам донякъде. ;д
Еми аз ходих на морето към 3 обаче единственото което направих беше да събера миди за саксиите на баба ми и поне пипнах водата :Д
Студенка е, нали? ;д
Да, студена е водата.И има страаашни вълни.Как да те извикам като бях с наще :д
мен пък ме боли зъб :@
Мирче Мирче... дано на 30-ти да дойдеш към центъра да напрайм едно кафе![]()
О, да, Бубке, мрачно е. Дори валя, сега не знам дали вали... Оф, понякога я мразя тая Варна с тоя ужасен климат.
ходи на зъболекар ..
винаги има вятър това го мразя най-много ;х
абе днес вечерта се ходи на църква нали ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хаха да като миналата година... прибирам се към 12 вървя към нас и гледам някви вървят със свещи в ръце o.O викам си май идват да ми вземат душатаааабегом към нас ударих 3 ракии и си легнах