- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
ама че и аз си нося адидаса :Д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
Църквата Ви като е изнесена навън / тая в центъра / баси тъпото !![]()
дето е до свободния ли е![]()
ми ддз бе :Д
иване ти ще продължиш ли след 12 клас и къде ?
не... почвам са бачкам
не са интересувам от цуркви ;d
абе нз ама в теранова днеска си харесах 3 потника,2 тениски, 1 дънки,1 риза и 2 рокли :Д аа и една пола![]()
дано се омъжиш за милярдер![]()
О, недей Теранова. Не си заслужават парите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами аз ще го охарча :Д
и не купувай нищо от адидаса в мола... до космоса адидаса нещата които го има в мола ги има и там само че са 50% по евтини
Защо бе, аз обичам всички магазини.Но дрехи за ежедневието си купувам от Теранова.Иначе аз пазарувам от Теранова,Кенвело, Манго,Адидаса и още 2-3
Еми аз на адидаса се изнервих, че от мола си купих анцуг за 195 лв а в другия магазин е 110![]()
защото дрехи като в Теранова можеш да намериш в обикновени магазини на по изгодни цени, а и качеството не е кой знае какво в Теранова.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе защо кафето дето беше точно срещу адидаса в мола е развалено ?
ааааааааааааааааааааааааа аа зомбита със свещи обикалят навънка аааааааа исках да ме хванат ааааааааа да ми вземат душата ааааааааа мамка им дайба :@
мм някой се сети да пише
Христос Воскресе ! ;*
ооо днес щее се чукамеее с яйца тоя момент ми е най-забавен ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
яйца -> белтъци -> белтъчини -> мускули
мда аз като ги подпукам тия яйца напрао наще се чудат къде са
аз ти говоря за чукане с яйца,а ти за мускули разбрахме се даа ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !