- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
перфектнооооооооооооооооо оооооооооти как си чука ли се ?
![]()
ебахте ли са с яйца емен гадния зъб ми мина най после :@
дай да папам кокита![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и на мен
ми да Буби ти снощи ми го оправи с думи
![]()
не знаех,че думите ми мога да оправям болката ти ;D
снощи също ми беше леко лигаво ;s
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
защо се отговаря Воистина какво зна4и тази дума
6б3З10
Воистина Воскресе....Чао от мен за сега..По-късно пак ще намина
![]()
това го знам, но думата Воистина ми е странна.. защо не е Наистина 4е е по-лесно да го казвам
6б3З10
аааа протеинова бомба - 5 яйца :O:O:O:O:O
Ами според мен това Воистина е старобългарска дума и в миналото така са го казвали и ние продължаваме традицията.. абе не знам само мога да предполагам ;d
бъхти тъпия празник
поканен съм на Великден обяд и трябва да ходя сега, но не съм спал скоро ще станат и 48 часа и лицето ми даже вече е червено, не съм и по кафетата да видим ще издържа ли не ми се проспива днешния ден
6б3З10
най-добре изпий едно кафе и една кола .. много тъпо от твоя страна ще е да проспиш точно този ден ;d
Приятно изкарване ;D
Иване как ще тъп празника ? ;d