- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- ДА или НЕ
да
да направиш нещо спонтанно?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да.
Да скочиш от висока сграда и да паднеш на голям батут.
Не.
Срещал/а ли си носа си с пода ?
Последно редактирано от deitona22 : 08-16-2016 на 18:50
да но рядко
кой сериал последно гледа?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
на това с да или не ли се отговаря?
Порязвал ли си се със стъкло?
Не... С пластмаса съм :д
Страх ли те е от асансьори
ДА! Направо това ми е един от най-големите страхове
Взимаш ли родителите си за даденост?
Вече не.
Искаш ли да скачаш с бънджи?
Не - прекалено съм страхлив за подобно нещо.
Чувал ли си за Metal Gear игрите?
Да
Случвало ли ти се е да харесваш
гаджето на твоя приятел
Не.
Правил ли си нещо от гняв, за което си съжалявал в последствие?
да
използваш ли своята съвест?