- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- ДА или НЕ
Да, просто казано. По дългия вариант е - вманиачен съм.
Филмова музика и саундтраци?
да
обичаш ли пица
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Само малък отбран асортимент от тях, като "Монти Пайтън", "Зомбиленд" (не знам защо ми допадна толкова този филм, но нейсе) и "Ловци на духове". Повечето масови помийки със сезонна тематика и щастлив, поучителен край (водещи началото си от "Сам вкъщи", който сам по себе си не е лош филм) ги ненавиждам. Тъй че - в общи линии не, с малки изключения.
Чел/а ли си романи на ужасите?
Имаше една поредица с ужаси за деца, също и трите книги от "Поредица от злополучия" съм чела като дете, брои ли се?
Като се замисля, съм чела само "Мълчанието на агнетата". Бях започнала и една на Кинг, ама ми дойде тъпа и я зарязах.
Пял/а ли си някога на караоке?
Последно редактирано от divergent : 10-09-2016 на 18:12
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Не. Колкото и да ми говорят как постъпването в казарма закалява духа и тялото и учи на дисциплина, съм чувал достатъчно истории от хора, които са били малтретирани от по-висшите от тях, физически наказвани и унизявани в казармите. Да не говорим за истинска война пък... Човек само дава живота си заради желанията за власт на шепа световни лидери, които си стоят някъде на топло и на далеч от бойното поле. Пример за това е Първата световна война, например... Половин милион мъже са умрели в битката при Пашендейл заради 15 километра ничия земя. И това за какво? Заради импералистичните идеи на няколко императора и крале. Така че - твърдо не.
ПС - Може би съм имал някакви желания като дете (9-10 годишен), но след книги и филми като "На западния фронт нищо ново" и "Голите и мъртвите" всякакви такива изчезнаха.
Каква е мечтаната ти работа?