.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да му кажа?

Здравейте. Знам, че има много хора като мен,но...страх ме е да призная на момчето, което харесвам.
    Аз съм момиче,на 14 години,а момчето е от моя клас,знам,че ще получа коментари от рода на "Щом е от класа ти,зарежи." ,само че аз не мога ей така да го "зарежа" ,наистина ми харесва. Добри приятели сме от 2-3 години,но не знам дали може да има нещо повече между нас. Не сме излизали никога... В училище си говорим,смеем се заедно,когато съм разстроена, ме успокоява,но дотам. Едно друго момиче има по-голям успех с него...с нея се мразим ...и колкото и да ми е гадно да призная,тя е по-добра от мене във всичко,а и повече неща сякаш ги свързват. ;( Понякога се отчайвам и си мисля "Накрая ще си изпусна всички шансове и ще тръгнат заедно." А ме е страх да му призная... на всичкото отгоре,напоследък започна да страни от мен,защото нещо се бях зарадвала и го гушнах,имам чувството,че се изплаши и че сбърках...Как да постъпя? И в крайна сметка струва ли си да му кажа? Как да му кажа и къде? :X

Моля ви,пишетее ;ххх

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Излез от филма. Няма да се получи с момъка. Малка си още, и неопитна. Не му е времето да се окучваш още.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Дам, както казаха преди мен, малка си и си неопитна... вие на 14 години нещо много се вживявате. Наистина излез от филма, гледай си даскалото и не мисли за момчета още. Ще му дойде времето, споко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Защо да е малка? Защо да не мисли за това? А казват, че за любовта няма възрастова граница. Щом го харесва... Само дето ако наистина е така, както казваш, че се плаши от твоята близост... не звучи много оптимистично. Не му казвай още направо, първо пробвай с малко намеци, за да разбереш какво му е мнението за теб, а не -БАМ- и да го уплашиш :д

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Излез от филма. Няма да се получи с момъка. Малка си още, и неопитна. Не му е времето да се окучваш още.
    Shitstorm incoming.
    Късмет с опитването да вкараш разум на 14годишна, заблудила себе си, че е влюбена.
    Иначе съм съгласен, не му е сега времето

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си