- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq vi otgovorete....
zna4i poslednite nqkolko dni s priqtelkata mi se natiskame goli ....i az sum bez prezervativ ...tq e devstvena ...ima li nqkakv shans da e zabremenqla ot tova 4e si vkarah 4lena v neq okolo 4-5 santimetra ..smisul ne e razkusna cipata ....ili ako moq 4len se e dokosval do neinite polovi organi i sled tova kato q zadovolqvah s prust ako sum se dokosnal po 4lena bez da iskam da sum q zabremenil bez da iskam ...rabotata e tam 4e az ne sum svur6val no nali se otdelqt nqkakvi tam te4nosti v koito ima spermatozoidi i napravo neznam .....molq vi za seriozno otgovori ...tui kato stoq v legloto i se poburkvam ....
Еми % е 1 на 1000 но бади внимателен да не стане някой гаф.
molq vi nqkoi da napishe kakvo da pravq seriozno ...4e napravo se poburkvam ....
bratle dr put kat go pr tfa ne6to zemi prezervativ ne misla 4e e zabremenqla no dr put izpolzvai prezervativ![]()
na4i gotin neznam na koko godinki si ama vmesto da pita6 po saitove ima knigi ima u4ebnici po biologiq i tn ama ni6to
glei sega 6otm ne si svur6val izob6to
a i tq ne e razkusana nqma kak da zabremenee spoko pii edna studena voda i lqgai da spi6
sokovete deto se otdelqt ot momi4eto ne pravqt bebe
bebeto e idva ot topkite ti ahahhaha
spoko lqgai da spi6 itre cuni mackata po bizata ot mene![]()
nie nqmahme namerenie da pravim sex ...iz4el sam hilqdi knigi no prosto se pritesnqvam syper mnogo ...a za technostite ...stavashe vupros 4e moje bez da iskam da sum si dokosnal 4lena i sled tova s su6tata ruka da sum q zadovolqval ...a i az dori ne sum go vkaral kato horata ...ne sum svurshval neznam ...prosto si vkaram paranoite ...i tursq nqkoi koito da me uspokoi tui kato s momi4eto 6te se vidim 4ak ytre i napravo ne moga da si namerq mqsto ....vkarvaneto ako moje da se nare4e taka be6e maximum na 4-5 santa vutre v neq ...edva li moje da sum i razkusal himenata pri polojenie 4e mnogo sam q zadovolqval i tq e dostagala do oragzum no bez da se razkusva tazi himena ...t.e s prust4e ...yf aaaaaa 6te poludeq ....
emii imoi za knihgite hilqdi ako si iz4el nqma da ni pita6 sega qvno ne sa ti dostatu4no ahahha
a ti sam si otgovarq6 ne si svur6val !!!!! tva me navejda na misulta 4e neznae6 izob6to za kvo stava vupros v slu4aq. Spoko be nqma ni6o ot kvo da se pritesnqva6 tq ne e otvorena o6te ti ne si svur6val i da si si pipal guza ako 6te6 nemoje da e zabremenqla 6tom ne si svur6val spoko kazha ti pii edna studena voda i si lqgai ako tolvkao se pritesqva6
kupi i edin test za bremennos 6uar 4ek i napravete testa
prai se
kato mackata klekne pu6ka malko
kapne na ured4eto kap4ica ot orinata ili narpavo pikae vurhu nego kak i e po udono
i praite testa i to si pokazva
to na opakovkata si pi6e taka 4e mojete da se spravite 6otm ste se nakarali v panika ahahha
Кхъм. Ся урок по биология искашли да ти изнеса?Практически е невъзможно да е бременна. Значи химена попринцип има малки дупчици, но...! Във влагалището се поддържа "кисела среда". ПОмня, че в учебника пишеше, че за един сперматозоид усещането било все едно човек да плува в море от боза
. А за да забременее трябва много сперматозоиди да са достигнали яйцеклетката, защото когато са там отделят течност, която разрушава специалната обвивка на яицеклетката, за да може само един от сперматозоидите да проникне(целта е да проникне най-"здравия"
). Та...:
1 Ти не си свършил, дори да си си докосвал члена и след това да си я задоволявал със същата ръка и да е попаднала някаква течност, в нея или няма да има или схте има прекалено малко сперматозоиди
2 Дори да са попаднали сперматозоиди във влагалището на приятелката ти те едвали ще успеят да стигнат до маточните тъби (щото там се осъществява оплождането). Пък дори да стигнат няма да успеят да оплодят яйцеклетката. Пък може и да няма яйцеклетка годна за оплождане,з ащото нея я има само 2 дни след овулацията.
Тааа... би трябвало да си успокоен вечеНе е бременна твойта приятелка
![]()
ako e popadnala sperma ima malka veroqtnost momicheto da zabremenee dori da e devstveno za6to li cipata ima malki otvori pri koito vseki mesec izti4a menstrualnata kryv i e vyzmojno naistina dori nqkoi da ne go vqrvat no tova vse pyk e mnogo malko vyzmojno edini4ni slu4ai sa nakarai pr-ta ti da si napravi test i vijte
МмМм...Какво да направиш ли 1-во се успокой 2-ро следващия пат внимавай 3-то вземете се наебете че тогава да има наистина основателна причина да се тревозиж вместо такава нелепа.
izvan temata da popitam kakva e vazrastovata granica za tezi koito go pose6tavat az mislq 4e e m/u 15-20 god![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Съмнявам се че е станало нещо. но да ти кажа 4естно мен др ме безспокои-това 4е това са неща които би трябвало да знаеш и да не питаш за тях..щом си си легнал ве4е с моми4е!..
вземи някоя книжка и про4ети за сл път или се порови в нета .. материали бол..![]()
Само 1 нещо-приятелката ти не е девствена вече щом си вкарал 5 см. ципата е на входа,а не на 20 метра от него. И не е бременна!
blagodarq na vsichki ..naistina veche dosta poveche shte vnimavam ...
i 6te zema da po pro4eta o6te nqkoq kniga ili u4ebnik za tezi raboti
![]()
![]()
vsichko hubavo ...no na priqtelkata mi zakusnqva ve4e 3-ti den![]()
neznam kakvo da pravim
imahme namerenie da imame deca no na 23-24 godishna vuzrast
![]()
питай я дали и е дошло нераположението.. ако е - значи няма да правиш друк път толкова смели постъпки и мирна ти главица..
нали това казвам ...Първоначално написано от missTrance
3-ти ден и закъснява
направо ще се побъркам ...не мога да си представя без да правиш секс някой недай си Боже да е бременен
![]()
не е правила решихме да изчакаме до днес да видим дали няма да и дойде защото последните 2 дни я болеше корема точно където ви боли момичетата като ви идва ...но нещо не става![]()
не се плашете,случва се.
1-при това което сте правили,вероятността да е бременна е наистина ништожна.
2-приятелката ти вече не е девстевена.при първото проникване на члена във влагалището момичето вече не е девствено.независимо дали се е скъсали ципата или не и независимо колко време членът ти е бил в нея.
3- 2-3 дни закъснение не е нищо.може да е от времето,стреса,възрастта сичко.
на мен примерно тоя месец ми закъсня със 17 дена,всеки един от които имах предменструален синдром.бях почнала да се панирам спр яко,даже си направих 2 теста за бременност за щастие и двата бяха отрицателни.и накрая вчера ми доиде.честно казано не съм се радвала повече на мензис през живота ми :Д
та успокои се,няма нужда от паника,защото наи много да забави цикала още повече.
Spox nqma da e zabremenqla! Mnogo sum 4ela i znam 4e samo ako go pravite bez gyma i svurshish vutre v momi4eto do 3-4 denaa tq moje da razbere dali e bremenna i ve4e ako iska tam ....... t.nzA napred ne zabravqite kondoma za pove4e sigurnost
![]()
Не е бременна. Спокойно. Закъснява и по законите на мърфи. Бъди сигурен.Първоначално написано от hahaviq
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
az moje li da popitam moje li da se zabremenee ako spish s momche sled kato ti zakusnqva cikula? blagodarq predvaritelno.
Латиница и стара тема. Ако ти закъснява цикъла по-добре си прави тест или чакай да ти дойде. Секса при закъснение,може да предизвика менструация... много зависи.
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.