- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държа с него?
Здравейте,искам малко съвети от вас и за това правя тази тема,не знам дали има подобни теми с моя проблем,но се надявам да няма!
Така ето,защо е тази темата-
Преди 2 дни скъсах с гаджето си,защото не ни се получаваше.Искам да кажа,че не ни се получаваше в смисъл,че нече нещо той или аз сме били виновни,а просто не сме подходящи един за друг!Стана лесно (е беше ми супер кофти) ,той го прие сравнително добре- изобщо не се карахме,абе разбрахме се като хората.Обаче от тогава той изобщо не говори с мен в училище! Нито ме гледа ма кръв нито ми се усмихва...просто прави един пълен ИГНОР,а това ме побърква,защото ние бяхме много близки приятели и той много ми липсва като приятел...изобщо като присъствие в моя живот.Много ми е трудно да знам,че той не ми обръща НИКАКВО внимание.Аз реших,че най-вероятно ми е много сърдит и го оставих ей така-т.е. без и аз да му говоря или да се занимавам с него!Въпроса е,че той скоро няма да се връзуми,защото все още го боли,а аз не знам как да се държа с него,нито какво да му кажа...няма как да ви опиша колко много искам това момче да остане в живота ми! Не искам да се отдалечи от мен ...=(
Предварително ви благодаря!
След като сте се разделили едва ли може да имате същото приятелство каквото сте имали преди да се сгаджосате. Затова аз лично не одобрявам тези връзки, които започват с приятелство.. за мен те са вредни. Според мен нищо не можеш да направиш в случая... никога пак няма да бъде същото каквото е било.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5