- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Съгласни ли сте да плащате лечението от рак на пушачите?
Аз съм против. Не защото мразя пушачите, но мисля, че не съм аз този, който трябва да се гиржи за хора, които сами не се грижат за себе си.
Да не са пушили ебаси и логиката все едно сме и длъжни с нещо като за избрали гъзарията пред здравето да си се оправят както могат
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Така така, тъпчете си само собствените гЪзове. Това е пътят за просперитет на всяка една нация.
Тая думичка 'всички' най я обичам. Кой те излъга така жестоко.
Аз започнах да пуша в края на първи курс, когато бях сполетян от тежки моменти, когато следвах 2 изключително трудни специалности, които съчетаваха в себе си по 2 тежки теоритични изпита на ден, а в края на деня концерт пред пълна зала и едновременно работих по 12 часа на две места. Цигарите ми 'помагаха' на нервната система, държаха ме буден когато бях зад волана заедно с енергийните напитки и т.н. Тежък момент си беше.
А сега пуша предимно вечер по заведенията, предимно ароматни пурети и наргилета и да, сега вече може би е за 'удоволствие', маниер и какво ли още не и не е по много.
Плюс това и аз съм имам много трудни моменти, и в момента съм в много труден момент от живота си, но се справям без цигарите. И без да ходя при Ванга пак се справям.
Аз се грижа достатъчно добре за себе си, а в момента пуша по желание, а не по необходимост. Въпросът е да избегнем вскякави клишета, че видиш ли, всички започвали в 6 клас за гъзария.
И въобще какво е това за помагането?
Много просто. Аз имам здравни осигуровки, от които голям процент не идват за мен, който се пазя здрав и се гриза за здравето си, а за всичкото отнова стадо от българи, които си пафкат и праскат сланина всяка вечер. Спри да пушиш по желание. Ти, бъдещите ти деца, както и цялото общество би имало изгода от това.
Аз, бъдещите ми деца и цялото общество имат нужда най-малко от това, някой да им дава наклон на **** как да си живеят живота. Ти и от данъците за града си, които плащаш, отиват 1/8 обратно в града ти, както и за много други неща е така. Или се примири с това, че има едни по-умни от теб хора, които са преценили че солидарното мислене вдига нацията от коленичене и са го наложили със закон, или си тъпчи гъз0 с пресни плодове и зеленчуци и въобще не ме ангажирай с грухтежа си.
^ Прав си. И все пак няма да дадеш добър пример с цигара в уста на децата си, нито ще им е добре, ако им тровиш въздуха.
Владчо, нз защо, ама кога и да ти прочета някоя тема (за сериозните говоря) се отчайвам от начина ти на мислене.
^ Кумчо, безотговорни хора - много. Но защо ти трябва да поемаш отговорността за тях?
Дизеле, дизеле... Няма да се научиш, приятелю![]()
^ Ми научи ме ти тогаваГотов съм да прочета какво мислиш.
НЕ, пушенето е толкова османско ... СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Бан.
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 03-24-2012 на 17:40
n00bs