- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хора, помогнете спешно !!! От понеделник ми спират нета !!!
Поправи ме ако греша, но ти си на 15 и се мислиш за голяма кака, като седнеш да висиш пред компютъра и пушиш цигара след цигара ? Виждам, че силно си разколебана от това дали съществува човек които не е докосвал цигара ? Е аз нямам още второ висше, но пък за сметка на това тютюн под формата на цигара не съм докосвал през живота си. Недей се мисли за много голяма, има време ще порастеш.
Аз на моите деца няма да давам достъп за такива глупости до компютъра до около 15 +/-. Приятелят ми е програмист вече и си работи по специалността дори без да има висше, а е проимал интернет на около 15. Не мисля, че ще си възпра детето от нещо кой знае какво.
Човек без хобита, е малък човек. Само това ще кажа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако си на LAN просто смени IP адреса и взимай от чужд нет , но преди това си смени MAC адреса на мрежовата карта![]()
много бил нещастен![]()
![]()
аман от вече от такива .. и като ти спрат нета кфо ? Ще дойде края на света ли
?Значи смяташ за нормално човек да виси пред компютъра по 5 часа на ден
Ти нямаш ли живот извън интернет пространството?За теб интернета ли ти е кусура?Ами че ако ми беше син и си се зомбирал с този интернет и аз бих ти го спряла .. по-добре излез на вън , дишай малко чист въздух .. времето се стопля .. по-добре на вън от колкото пред компютъра
То ако прекарваш толкова време пред компа поне да е за нещо смислено , например домашна работа или тестове.. Животът не е само интернет и фейсбук .. то и аз имам фейсбук ,но не вися там по цял ден
Така че ако ти спрат интернета .. какво толкова не е края на света .. винаги можеш да минеш през някоя зала да си провериш фейсбука и туитъра
![]()