.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ти си на 13, бе! Какъв Фейсбук, какъв ти Туитър, кой ти пише въобще на теб по имейл?!

Ако можеш сигурно и 24 часа в денонощието ще прекарваш пред компютъра. Сиктир.

И един час ти е много. Като искаш да ти остава време и за "другите неща", ще спреш да си избиваш скорострелно мозъчните клетки при всяко кликване на прозореца на Фейскух.
    към нея е горното мнение
    NиKоgъЪъ Нe ПlАcHКаI зА nqКОИ коitо nE ПlAЧкA за теBE..[!]

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    пхаха всеки ден се занимавам с една такава като теб със супер вдигнатите акции. Нищо лично де, обаче кв'о ми се правите на отворени и ми четете морал?! Хайде да ми дойде една възрастна жена с две висшета, никога недокосвала цигара и стояща на компютъра по половин час дневно да ми чете морал - никакъв проблем. Обаче тука някаква 16-17годишна да ми с прави на интересна - хайде да ме извинявате, ама няма да стане.
    Поправи ме ако греша, но ти си на 15 и се мислиш за голяма кака, като седнеш да висиш пред компютъра и пушиш цигара след цигара ? Виждам, че силно си разколебана от това дали съществува човек които не е докосвал цигара ? Е аз нямам още второ висше, но пък за сметка на това тютюн под формата на цигара не съм докосвал през живота си. Недей се мисли за много голяма, има време ще порастеш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз на моите деца няма да давам достъп за такива глупости до компютъра до около 15 +/-. Приятелят ми е програмист вече и си работи по специалността дори без да има висше, а е проимал интернет на около 15. Не мисля, че ще си възпра детето от нещо кой знае какво.
    Човек без хобита, е малък човек. Само това ще кажа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз на моите деца няма да давам достъп за такива глупости до компютъра до около 15 +/-. Приятелят ми е програмист вече и си работи по специалността дори без да има висше, а е проимал интернет на около 15. Не мисля, че ще си възпра детето от нещо кой знае какво.
    Човек без хобита, е малък човек. Само това ще кажа.
    Кой е казал че съм без хобита ? Имам си хобита, приятели, излизам, проблема е че ми мрънкат за 2 часа комп на ден, а аз искам по 3-4

Голям фен Аватара на toad
    Ако си на LAN просто смени IP адреса и взимай от чужд нет , но преди това си смени MAC адреса на мрежовата карта

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    много бил нещастен аман от вече от такива .. и като ти спрат нета кфо ? Ще дойде края на света ли ?Значи смяташ за нормално човек да виси пред компютъра по 5 часа на ден Ти нямаш ли живот извън интернет пространството?За теб интернета ли ти е кусура?Ами че ако ми беше син и си се зомбирал с този интернет и аз бих ти го спряла .. по-добре излез на вън , дишай малко чист въздух .. времето се стопля .. по-добре на вън от колкото пред компютъра То ако прекарваш толкова време пред компа поне да е за нещо смислено , например домашна работа или тестове.. Животът не е само интернет и фейсбук .. то и аз имам фейсбук ,но не вися там по цял ден Така че ако ти спрат интернета .. какво толкова не е края на света .. винаги можеш да минеш през някоя зала да си провериш фейсбука и туитъра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си