- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Daemon Tools Проблем
Здравейте хора,откакто си инсталирах Windows 7 имам проблеми с тоя daemon tools. Като се пробвам да муунта една игра,не става нищо(уж зарежда...или зарежда 30 минути и накрая дава някаква грешка).Сега съм дал пак да се пусне ДТ,и пак го чакам ... Трил съм,теглил съм друг и пак е така ...
(2 gb рам съм и 2,2 гхз процесор-дуо)
Махни старите версии и пробвай с тази: >> Цък <<
Ето какво ми изписва ....
http://prikachi.com/images/287/4582287C.png
Какво да правя?
Сигурен ли си, че проблемът не е във файла, който опитваш да маунтнеш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми Windows не знае с какво да го отвори ... Скоро е прейнсталиран,и може да нямам някоя приставка нещо не знам ...
Ами отвори го през програмата. Като Windows не знае ти нали знаеш - избери Daemon Tools от списъка с инсталирани програми и готово.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
то и при мен го има този проблем.Просто като искаш на инсталираш нещо,отвори си Моят компютър отвори си и виртуалното CD и ще видиш,че там демон туулса ти е заредил всичкоТака го правя аз,иначе и при мен е същият проблем
![]()
Love! And may God bless you all !!
Оправих го![]()
Сега идва другия проблем относно инсталацията на Warcraft III . Зареждам warcraft III regin of chaos,и ми пише за да иснталирате трябва да имате първо warcraft .... Зареждам Warcraft III Frozen Thone и пак същото ..![]()
е тоя проблем не съм го имал и аз....направи проверка на свалената информация(Warcraft) и пробвай пак!
Love! And may God bless you all !!