- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какво сте работили?
дилър, актриса![]()
Накратко маркетинг.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
след завършването работих 7 месеца в пацария докато изкарам книжка с категориите,от там на сетне само шофьор.Поздрави от турция![]()
Работил съм в супер в Слънчев бряг, общ работник на различни места, на машина съм работил (екструдер се казва) и по специалността, което няма да споменавам
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
не съм пълнолетна но...
сервитьорка>модел>фотомоде л>уредник към благотворителна агенция>секретарка>асистен т
в момента работя в една HR фирма и търся хора и все още съм модел и съм в благотворителната агенция
Само аз ли нищо не съм работила досега?
Търся си работа, ама по морето не ме взеха, сега се пробвам за сервитьорка в моя град
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Занаята си намерих на 16 като 2 години работих в една компютърна фирма.
после тук таме орпавях РСта на хора които ме намираха или аз намирах, но това не беше доходно.
Втора година като студен си намерих работа като подръжка на Телефонни Централи и работа с клиенто от целия свят (макар че главно бяха от Германия).
Сега подържам системи за запис на глас, видео (KVM), радари, тетра и тн. намиращи се в целия свят.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Строител ( куфражист,арматурист), шофьор, състезател,бензинджия,серв изен консултант и май толкова беше![]()