.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Крака

Крака

Може ли да ми кажете някакви упражнения, с които да оформя мускулите на бедрата и прасците си по този начин http://www.selenaweb.org/gallery/dis..._display_media http://www.google.com/imgres?um=1&hl...1t:429,r:5,s:0 ?

Незнам точно,но ако бягаш в близкия парк/стадион/ ще постигнеш нещо..а и идва лято-идеалното време за това !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ммм дам определено тичане на дълги разстояния ще постигне това

О да тичането ще ти помогне много

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    И аз мисля, че с тичане ще постигнеш каквото искаш

Карай велосипед.

Тичане, тичане по стълби, също и скачане на въже, когато времето е кофти навън.. Ако ходиш с транспорт на училище, ходи пеша, разхождай се повече, велосипед също ще ти помогне. Прави и клякания, те са и за дупе, и за крака.. : )
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Като гледам снимките си мисля, че тази доста е ходила на пръсти
    Практически факт: Мускулът на прасеца се оформя в това по-горно положение когато кракът се изтегля нагоре, т.е. на пръсти (разгледай снимки на балерини например), така че не мисля,че точно нейните крака ги е направила с тичане
    Е, все пак ти си тичай де, хем за здраве, хем може пък и да има подобен резултат.

искам да попитам започнах работа като промоутърка и ми се налага да стоя по 4-6 часа права,това как ще се отрази на краката ми ( 3-4 дена в седмицата ходя по промоции) и по точно на прасците?

Супер фен Аватара на wiiwa
    ^ ами ако не ядеш пред това време ,няма как да не ти се отрази

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тичане, бягане по стълби, скачане на въже, каране на колело. Общо взето кардио плюс някви упражнения вкъщи 4-5 пъти в седмицата.

Тичане,велосипед,велоаргом етър.

mnogo vajen e i stre4inga ,raztiaga muskilite i gi pravi da izglejdat po slabi a ne nabiti,zatova e mnogo vajno sled biagane da se pravi stre4,a za prascite ,stavat ot hodeneto na tok4eta ,i to prodaljitelnoako ne ste zabeliazali vsi4ki manekenki imat iaki prasci to4no poadi tazi pri4ina

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кирилицата е задължителна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си