Не съм гладна,но постоянно искам да ям и си мисля за храна!
Здравейте!Даже незнам дали темата ми е за този раздел ... и моля да ме извините!Имам много голям проблем (поне така го усещам аз) и той е че постоянно си мисля за храна и на често огладнявам . Структурата ми не е на едър човек напротив нормалното ми тегло попринцип би трябвало да е между 50-55 кг.От 1 година и месец някъде живеем заедно с моя приятел и от тогава започна ада за мен!Спокоен живот ... глезотийки и много вкусна храна.Закуска обед и вечеря а между яденията и мнооого десерти ... точно когато се запознах с приятеля ми бях много по слабичка от сега . Може би стомаха ми се е разширил и огладнявам на всеки 2 часа и ям по огромни количества храна!Когато не ям нищо се изнервям много и постоянно трябва да има нещо в устата ми което да дъвча ... и така за една годинка качих около 7-8 кг. и за мен това е ужасно много а и усещам как тези килограми ми пречат . Главата почва да ме боли ако не съм се нахранила а когато хапна само малко и просто все едно нищо не съм яла ! И такааа продалжавам да си ям и да трупам килограми и никак не ми е приятно и незнам какво да направя вече ... мислила съм и за спорт но след тренировка си възвръщам калориите обратно и ефекта е нулев!