- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не съм гладна,но постоянно искам да ям и си мисля за храна!
За всеки случай да те види ендокринолог.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^+ 1
Освен това събери някаква воля да не гризеш постоянно, това не е нормално. Като си заживяла с тоя твоя приятел пиеш ли противозачатъчни? Питам не за друго, а защото някои момичета от тях не могат да спрат да ядат -> вдигат рязко килата. Имаше някакво изследване, че след като хората си намерят някой и се чувстват сигурни, че едва ли не са го вързали, вдигат килата. Било защото вече не им пука, че трябва да поддържат външен вид, карат на принципа "той/тя си ме харесва така" и изобщо не си обръщат внимание. Същите тия после реват, че им изневеряват с готини мадами и пичове. Помисли малко над това, преди да приемаш нещата като даденост и да се оставяш на течението![]()
Хмм ... тази тема все едно аз съм я писалаВ същото положение съм и аз вече месеци наред.Постоянно ям сладкиши, хляб и то в огромни количества.Когато ми се дояде сладко и се опитам да си го забраня, имам чувството, че буквално лигите ще ми потекат
и ми се дояжда още повече. Ходя на фитнес, когато нямам възможност се разхождам или си тренирам у дома, но след това се натъпквам и резултат от спорта няма.Лошото при мен е, че развих и проблеми със стомаха, като преям ме боли адски много, но някак самата храна ми носи удоволствие и игнорирам неколкократните ми ставания през ноща за таблетки за стомах. Не мога да спра. Знам, че не помагам с поста си на авторката, но някак искам да споделя, че не е сама пък и можем да открием решението заедно.
[b][i]Je t'aime au-del
Пия противозачатъчни вече втора седмица поради здравословни причини,гениколожката ми ги изписа,но не забелязвам някаква промяна в апетита си...да хапвам повече или по малко по-скоро от тях се чувствам доста уморена.Мислила съм дълго на какво се дължи този мой голям апетит но...Попринцип хора с проблеми и в напрежения отслабват доста и аз съм от тези хора с семейните проблеми..не живея от една година с нашите както вече казах но аз си ги изживявам и съм доста нервна и когато ям се успокоявам ... поне така го усещам аз ... тези мои качени килограми за тази една година ми се отразиха доста зле и с появата на стрии в горната част на дупето вече слизат по надолу и към бедрата . В интерес на истината точно тези грозни стрии ме накараха да се позамисля и ме комплексираха връщане назад няма вече с тях,но си искам поне старите килограми защото неможе да се продължава така!