- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Доколкото ме познавате, бихте ли ме приели за ваш приятел?
Е, ти пък... Стига с това пораженческо мислене.Предварително се обричаш.
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
ох как да ти обясня, че тоя драматизъм с хленченето никак не ти се получава..
И ние кво? трябва да те съжалим по твоя сценарий и да ти кажем 'споко бе, не е така, ти си готин, свеж. бъди себе си и всичко ще се оправи!' ??
омг
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ти си най-готиният бе, дизелчоо, приятелю. Не тъжи, всичко ще се оправи. Хората те обичат, ние те обичаме, всичко е олкова красиво и свежо като си покрай нас. Ти ни зареждаш с енергия и позитивизъм. Внасяш мажорно тризвучие в монотонния ни живот. КОгато си край нас лъч надежда озарява застоелия от несгоди въздух и пронизва го с енергийната си мощ. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА!
Изглеждаш пич, ама от време на време се сдухваш за глупости (не че всички не го правим понякога, ама при тебе е бая често). И взЕми ела някой път да ти видим очите и да обърнем по някоя бира, "чичкото с очилата" ще се радва да те види.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
а защо тук се правиш на шут?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мога да те науча как се живее, само че моето учение е от старата школа, без лигавщини.
Добре аз скоро пък ще навърша 20, не изпитвам депресия.
По скоро гняв, който донякъде ме тласка напред.
Баща ми е мъртъв от много години.
Някои мои близки го последваха.
Не си спомням да съм се оплаквал, колко жалък е живота.
RagioL това е до характер и нагласа. Познавам хора с наистина доста тежък и изпълнен с перипетии живот, които не съм чул да се оплачат нито веднъж. Познавам и такива с напълно нормални битови проблемчета, които "оревават света".
Дано успееш да помогнеш на най-якиЯТ. ;]
Welcome to the Jungle...
Що ли ми се струва че дрънкаш глупости за още някой друг пост.
Мани депресията, показваш доста характеристики на нарцисизъм.