- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Доколкото ме познавате, бихте ли ме приели за ваш приятел?
Нелепо е да се срамуваш от себе си, какъвто и да си. "Аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо." - помисли над тази римска сентенция.
Welcome to the Jungle...
Вярваш ли в нещо (тук въобще нямам предвид само религията)?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
а защо тук се правиш на шут?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мога да те науча как се живее, само че моето учение е от старата школа, без лигавщини.
Добре аз скоро пък ще навърша 20, не изпитвам депресия.
По скоро гняв, който донякъде ме тласка напред.
Баща ми е мъртъв от много години.
Някои мои близки го последваха.
Не си спомням да съм се оплаквал, колко жалък е живота.
RagioL това е до характер и нагласа. Познавам хора с наистина доста тежък и изпълнен с перипетии живот, които не съм чул да се оплачат нито веднъж. Познавам и такива с напълно нормални битови проблемчета, които "оревават света".
Дано успееш да помогнеш на най-якиЯТ. ;]
Welcome to the Jungle...
Що ли ми се струва че дрънкаш глупости за още някой друг пост.
Атеншън хоринг от такива пропорции си е симптом на сериозен проблем според мен.
Не е абсурдно, а е съвсем нормално. Работата е там, че това, че го търсиш точно тук показва, че няма кой да ти го даде в реалния живот. Ок, проблемът си е твой, твоя работа е да го разрешиш (ако искаш). Или пък имаш тенденцията да изпадаш в депресия, при което е хубаво да има с кого да говориш. Ок, нямаш приятели, идваш да го обсъждаш тук, с нас.
Въпросът е дали имаш право да искаш от нас да сме ти изповедници. Цялата кофа е залята от твои теми и от бътхърт на тема отношението към гейовете. Много пъти си се показвал като склонен да тролваш. Накрая никой не вярва, че това което пишеш дори е истина. Като лъжливото овчарче. Ние не сме благотворително дружество и не сме длъжни да ти четем драмите. Но можем да го правим въпреки, че не сме длъжни. Въпросът е да си го заслужиш с отношение. В твоята ситуация се изисква да покажеш доста повече скромност, отколкото си показал. Да пуснеш тема в която да говориш за драмите си - куул. Да наводниш целия раздел с бътхърт - нот куул.
Aз имам приятели, но те не са приятели в истинският смисъл на думата. Просто излизаме, забавляваме се, но за сериозни неща или да им споделям - и дума не може да става. Макар, че те ми споделят. Те си мислят, че всичко ми е наред. Знаят за проблемите ми, но не предполагат, че ме измъчват изобщо.
Аз съм в депресия, от доста време вече. Това не е тенденция. Не съм типичният депресивен тип, но за втори път изпадам в депресия. Първата продължи около 3 години. След това имах 2-3 години, в които мога да кажа, че бях спокоен и щастлив. Но от 2009-та насам всичко върви надолу, във всяко едно отношение. Дори от края на 2008-ма.
Аз съм склонен да тролвам. И в повечето случаи наистина тролвам. Но мисля, че всеки една моя тема може да се разбере по начина, по който е написана дали е трол или не. В слуачая тази не е.
Аз съм много скромен в живота, но тук не съм, може би чрез форума компенсирам по някакъв начин липсата си на самочувствие. Въпреки, че образът ми тук е напълно измислен, плод на голямата ми фантазия. Да, голям съм фантазиор.
Аз не пуснах темата, за да ви занимавам с драмите си, а просто, защото ми се искаше няколко човека да ми кажат, че ги кефя, че съм има направил вероятно добро впечатление. That's it. Ще продължавам да си трполвам, както и да пускам сериозни теми, когато ми се пускат такива. Винаги съм го правил така и смятам и за в бъдеще да го правя, докато не изляза от депресията, ако изобщо някога изляза. Защото усещам реална опасност да не изляза. Тогава ще си пиша тук докато пукна.
Последно редактирано от D1esel : 04-01-2012 на 21:44
Мани депресията, показваш доста характеристики на нарцисизъм.
Изпитваш постоянна нужда от внимание и държиш да слушаш думи на одобрение. Нарцисизъм.
Самото съществуване на акаунта ти тук го опровергава. Вероятно и ирл си търсиш точно толкова внимание, колкото тук, просто социалната ти обстановка не ти позволява да го намериш. И прибягваш до атеншън хорене във форум.
Отговори си честно, пред себе си, дали не е така.