.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Мега фен Аватара на machoka
    сериозен съм като инфаркт на миокарда

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нелепо е да се срамуваш от себе си, какъвто и да си. "Аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо." - помисли над тази римска сентенция.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на montana6
    Вярваш ли в нещо (тук въобще нямам предвид само религията)?
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Вярваш ли в нещо (тук въобще нямам предвид само религията)?
    Ами имам надежда по-скоро. Вяра не.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Нелепо е да се срамуваш от себе си, какъвто и да си. "Аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо." - помисли над тази римска сентенция.
    Срамувам се, защото никога не бих си позволил на живо да кажа на някого "аз съм най-якият, нека ви е ят, вие ми духайте, щото сте мишки, а аз съм вашият господар, щото тати е як и богат и аз съм як и богат също"

Мега фен
    Град
    <3
    а защо тук се правиш на шут?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Срамувам се, защото никога не бих си позволил на живо да кажа на някого "аз съм най-якият, нека ви е ят, вие ми духайте, щото сте мишки, а аз съм вашият господар, щото тати е як и богат и аз съм як и богат също"
    И си на 20 години.

?????????????

^ Повярвай ми, не знам

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    И си на 20 години.
    Скоро на 21 ще съм.

Мога да те науча как се живее, само че моето учение е от старата школа, без лигавщини.

Добре аз скоро пък ще навърша 20, не изпитвам депресия.

По скоро гняв, който донякъде ме тласка напред.

Баща ми е мъртъв от много години.

Някои мои близки го последваха.

Не си спомням да съм се оплаквал, колко жалък е живота.

Добре аз скоро пък ще навърша 20, не изпитвам депресия.

По скоро гняв, който донякъде ме тласка напред.

Баща ми е мъртъв от много години.

Някои мои близки го последваха.

Не си спомням да съм се оплаквал, колко жалък е живота.
    A вярваш ли в себе си? От къде взимаш сили?

Научи ме, ОК. Аз харесвам старата школа и изобщо не съм лигльо.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    RagioL това е до характер и нагласа. Познавам хора с наистина доста тежък и изпълнен с перипетии живот, които не съм чул да се оплачат нито веднъж. Познавам и такива с напълно нормални битови проблемчета, които "оревават света".

Дано успееш да помогнеш на най-якиЯТ. ;]
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    RagioL това е до характер и нагласа. Познавам хора с наистина доста тежък и изпълнен с перипетии живот, които не съм чул да се оплачат нито веднъж. Познавам и такива с напълно нормални битови проблемчета, които "оревават света".

Дано успееш да помогнеш на най-якиЯТ. ;]
    Аз съм от тия, които пред хората никога не показват, че им е трудно. Правя се на щастлив, а си знам само аз какво ми е. Ако питате някой мой приятел за мен, ще ми каже, че съм точно такъв- въпреки проблемите не се оплаквам. Само тук, на вас ви споделям това.

Що ли ми се струва че дрънкаш глупости за още някой друг пост.

Що ли ми се струва че дрънкаш глупости за още някой друг пост.
    не е така. Хайде, кажи ми каква е твоята рецепта.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    бате нищо ти няма и всичко което пишеш е един голям атеншън хоринг, въобще не е истина. стига тролва, че ста'а жалко
    Атеншън хоринг от такива пропорции си е симптом на сериозен проблем според мен.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Aми звучи абсурдно, но да. Когато някой ми каже добра дума ми се повдига настроението, макар и малко.
    Не е абсурдно, а е съвсем нормално. Работата е там, че това, че го търсиш точно тук показва, че няма кой да ти го даде в реалния живот. Ок, проблемът си е твой, твоя работа е да го разрешиш (ако искаш). Или пък имаш тенденцията да изпадаш в депресия, при което е хубаво да има с кого да говориш. Ок, нямаш приятели, идваш да го обсъждаш тук, с нас.

Въпросът е дали имаш право да искаш от нас да сме ти изповедници. Цялата кофа е залята от твои теми и от бътхърт на тема отношението към гейовете. Много пъти си се показвал като склонен да тролваш. Накрая никой не вярва, че това което пишеш дори е истина. Като лъжливото овчарче. Ние не сме благотворително дружество и не сме длъжни да ти четем драмите. Но можем да го правим въпреки, че не сме длъжни. Въпросът е да си го заслужиш с отношение. В твоята ситуация се изисква да покажеш доста повече скромност, отколкото си показал. Да пуснеш тема в която да говориш за драмите си - куул. Да наводниш целия раздел с бътхърт - нот куул.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Атеншън хоринг от такива пропорции си е симптом на сериозен проблем според мен.

Не е абсурдно, а е съвсем нормално. Работата е там, че това, че го търсиш точно тук показва, че няма кой да ти го даде в реалния живот. Ок, проблемът си е твой, твоя работа е да го разрешиш (ако искаш). Или пък имаш тенденцията да изпадаш в депресия, при което е хубаво да има с кого да говориш. Ок, нямаш приятели, идваш да го обсъждаш тук, с нас.

Въпросът е дали имаш право да искаш от нас да сме ти изповедници. Цялата кофа е залята от твои теми и от бътхърт на тема отношението към гейовете. Много пъти си се показвал като склонен да тролваш. Накрая никой не вярва, че това което пишеш дори е истина. Като лъжливото овчарче. Ние не сме благотворително дружество и не сме длъжни да ти четем драмите. Но можем да го правим въпреки, че не сме длъжни. Въпросът е да си го заслужиш с отношение. В твоята ситуация се изисква да покажеш доста повече скромност, отколкото си показал. Да пуснеш тема в която да говориш за драмите си - куул. Да наводниш целия раздел с бътхърт - нот куул.
    Aз имам приятели, но те не са приятели в истинският смисъл на думата. Просто излизаме, забавляваме се, но за сериозни неща или да им споделям - и дума не може да става. Макар, че те ми споделят. Те си мислят, че всичко ми е наред. Знаят за проблемите ми, но не предполагат, че ме измъчват изобщо.
    Аз съм в депресия, от доста време вече. Това не е тенденция. Не съм типичният депресивен тип, но за втори път изпадам в депресия. Първата продължи около 3 години. След това имах 2-3 години, в които мога да кажа, че бях спокоен и щастлив. Но от 2009-та насам всичко върви надолу, във всяко едно отношение. Дори от края на 2008-ма.
    Аз съм склонен да тролвам. И в повечето случаи наистина тролвам. Но мисля, че всеки една моя тема може да се разбере по начина, по който е написана дали е трол или не. В слуачая тази не е.
    Аз съм много скромен в живота, но тук не съм, може би чрез форума компенсирам по някакъв начин липсата си на самочувствие. Въпреки, че образът ми тук е напълно измислен, плод на голямата ми фантазия. Да, голям съм фантазиор.
    Аз не пуснах темата, за да ви занимавам с драмите си, а просто, защото ми се искаше няколко човека да ми кажат, че ги кефя, че съм има направил вероятно добро впечатление. That's it. Ще продължавам да си трполвам, както и да пускам сериозни теми, когато ми се пускат такива. Винаги съм го правил така и смятам и за в бъдеще да го правя, докато не изляза от депресията, ако изобщо някога изляза. Защото усещам реална опасност да не изляза. Тогава ще си пиша тук докато пукна.
    Последно редактирано от D1esel : 04-01-2012 на 21:44

Град
    Аахен
    Мани депресията, показваш доста характеристики на нарцисизъм.

Мани депресията, показваш доста характеристики на нарцисизъм.
    D1esel е нарцис, но Влади изобщо не е

Град
    Аахен
    Изпитваш постоянна нужда от внимание и държиш да слушаш думи на одобрение. Нарцисизъм.

Изпитваш постоянна нужда от внимание и държиш да слушаш думи на одобрение. Нарцисизъм.
    Изобщо не е вярно това. Изпитвам нужда от внимание в рамките на нормалното. По-скоро имам нужда да общувам непрекъснато с някого
    Последно редактирано от D1esel : 04-01-2012 на 22:15

Град
    Аахен
    Самото съществуване на акаунта ти тук го опровергава. Вероятно и ирл си търсиш точно толкова внимание, колкото тук, просто социалната ти обстановка не ти позволява да го намериш. И прибягваш до атеншън хорене във форум.

Отговори си честно, пред себе си, дали не е така.

Самото съществуване на акаунта ти тук го опровергава. Вероятно и ирл си търсиш точно толкова внимание, колкото тук, просто социалната ти обстановка не ти позволява да го намериш. И прибягваш до атеншън хорене във форум.

Отговори си честно, пред себе си, дали не е така.
    Не съм нарцис, в това съм 100 процента сигурен! Че ме кефи да привличам внимание и да тролвам - така е. Но чак пък атеншън хор...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си