.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Да се запозная ли с него?

Здравейте, аз съм Елица. Тук съм за съвет, защото незнам какво да направя :х . Има едно момче в училище, което привлича вниманието ми. Всеки път, когато се разминем в коридора, се усмихваме един на друг, и не след дълго, забиваме поглед в земята. Много искам да го спра и да се запозная с него, обаче съм момиче, и някакси ми е притеснено, да го направя. Но изгарям от желание. Какво да правя, да го заговоря ли или просто да се направя, че не ме интересува?

Мега фен Аватара на Chacho
    Заговори го.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Искаш да се запознаете,няма смисъл да се правиш на интересна.Няма значение,че си момиче,все пак това е просто запознанство,нищо особено.Айде успех

Но ако не пожелае да се запознае с мен? Ако ме отхвърли?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ем ако те отхвърли спираш да се занимаваш с него и толкова. Нищо не губиш. Иначе ако си срамежлива можеш да помислиш за някои общи приятели и да ги помолиш те да ви запознаят.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ми заговори го, нищо не губиш. И к'ъв е смисъла да се правиш, че нямаш интерес Оо
    Ако тоя те игнорира или вземе се държи тъпо, недей се занимава и не го взимай присърце. Но е по-добре да пробваш да установиш и вербален контакт, за да не се питаш после "какво би станало,ако..."

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от andybowes Виж мнението
    Да бе да..Едва ли ще направи такова нещо..смисъл нали уш като си засечете погледите се усмихвате един на друг ;д

Цитирай Първоначално написано от andybowes Виж мнението
    Права си, не го заговаряй. По-добре не му обръщай внимание и замини за Англия, иначе няма да потръгнат нещата между вас.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Права си, не го заговаряй. По-добре не му обръщай внимание и замини за Англия, иначе няма да потръгнат нещата между вас.
    AHAHAH

по темата,ако не си срамежлива стреляй,нищо не губиш трябва да се рискува в този живот,за да се постигнат нещата,иначе после ще съжаляваш,че не си го направила
    ако пък си някоя срамежливка,изпрати му покана за приятелство в фб харесай му 1 2 снимки и чакай реакция от негова страна айде и успех

"ако пък си някоя срамежливка,изпрати му покана за приятелство в фб харесай му 1 2 снимки и чакай реакция от негова страна айде и успех "

Току що уби всички шансове да му каже дори и здрасти.

защо мислиш така?

Щото е очевидно, че не може да промъца пред него. Сега, като види компютър, нещата няма да мръднат от виртуалното пространство.

еее стига бе повечето хора от там са почнали фб ,скупе и от там нататък е ставало нещо м/у тях..пък и е по-лесно според мен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    методът "харесай му 1-2 снимки във фейсбук"

ебати фейла.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

абе какво ме грабнахте с този фейсбук от там се тръгва ,ако е срамежлива абсурд да отиде да се запознае с него
    кво му е на метода все едно пък няма да проработи .

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Заговори го, нахалните печелят
    Не можеш да изгубиш, само ще спечелиш
    Може и на него да не му достига смелост, затова бъди тази която ще направи 1-та крачка
    Няма нищо лошо от едно "здравей" като за начало :P

Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    абе какво ме грабнахте с този фейсбук от там се тръгва ,ако е срамежлива абсурд да отиде да се запознае с него
    кво му е на метода все едно пък няма да проработи .
    Няма, щото е срамежлива и няма да го надмогне това.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    ако пък си някоя срамежливка,изпрати му покана за приятелство в фб харесай му 1 2 снимки и чакай реакция от негова страна айде и успех

Facepalm.jpg
    Да фък? Защо харесването на снимки във фб дори е опция?

Chacho,и аз съм срамежлива,но не ме е спряло да пиша на някого примерно в фейсбук след това дори на живо ще си говорим и знае ли се - мооже да излезе нещо.

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy Виж мнението
    Facepalm.jpg
    Да фък? Защо харесването на снимки във фб дори е опция?
    опция е щото повечето така правят и дори се получава )))

Мега фен Аватара на xoxi
    Това, което си написала ми се струва толкова познато.. От къде си? Имам чувството, че те познавам.
    И спря да се върти за миг земята..

Добре. После ще са твоя отговорност темите "В скайп е разговорлив, но на живо се подминаваме", "Много го харесвам, по цял ден мисля за него, напоследък ми отговаря по-рядко в чата", "Пишем си и много го харесвам, как да му намекна да излезем" и всичките недоизказани проблеми от лошата комуникация между двамата. Фейсбук е отбиване на номера. Никога няма да се научи да разговаря като хората. Страх се лекува като се изправяш пред него.

На мен онлайн ми се получава много по-рядко, отколкото на живо.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Повечето го правят и затова социалното общуване на младежите е на ниво Могилино.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    опция е щото повечето така правят и дори се получава )))
    Тъжната истина, indeed.
    А и Chacho го каза, в нета всички са по-разговорливи, ама на живо леко си гълтат езиците.

Повече от фен
    ДА! Ходиш и говориш с него! (темата е изчерпана)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си