- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се запозная ли с него?
Здравейте, аз съм Елица. Тук съм за съвет, защото незнам какво да направя :х . Има едно момче в училище, което привлича вниманието ми. Всеки път, когато се разминем в коридора, се усмихваме един на друг, и не след дълго, забиваме поглед в земята. Много искам да го спра и да се запозная с него, обаче съм момиче, и някакси ми е притеснено, да го направя. Но изгарям от желание. Какво да правя, да го заговоря ли или просто да се направя, че не ме интересува?
Заговори го.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искаш да се запознаете,няма смисъл да се правиш на интересна.Няма значение,че си момиче,все пак това е просто запознанство,нищо особено.Айде успех![]()
Ем ако те отхвърли спираш да се занимаваш с него и толкова. Нищо не губиш. Иначе ако си срамежлива можеш да помислиш за някои общи приятели и да ги помолиш те да ви запознаят.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ми заговори го, нищо не губиш. И к'ъв е смисъла да се правиш, че нямаш интерес Оо
Ако тоя те игнорира или вземе се държи тъпо, недей се занимава и не го взимай присърце. Но е по-добре да пробваш да установиш и вербален контакт, за да не се питаш после "какво би станало,ако..."
AHAHAH![]()
по темата,ако не си срамежлива стреляй,нищо не губиштрябва да се рискува в този живот,за да се постигнат нещата,иначе после ще съжаляваш,че не си го направила
ако пък си някоя срамежливка,изпрати му покана за приятелство в фб харесай му 1 2 снимки и чакай реакция от негова странаайде и успех
"ако пък си някоя срамежливка,изпрати му покана за приятелство в фб харесай му 1 2 снимки и чакай реакция от негова страна айде и успех "
Току що уби всички шансове да му каже дори и здрасти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щото е очевидно, че не може да промъца пред него. Сега, като види компютър, нещата няма да мръднат от виртуалното пространство.
еее стига беповечето хора от там са почнали
фб ,скупе и от там нататък е ставало нещо м/у тях..пък и е по-лесно според мен
методът "харесай му 1-2 снимки във фейсбук"
ебати фейла.
абе какво ме грабнахте с този фейсбукот там се тръгва ,ако е срамежлива абсурд да отиде да се запознае с него
кво му е на метода все едно пък няма да проработи .
Chacho,и аз съм срамежлива,но не ме е спряло да пиша на някого примерно в фейсбукслед това дори на живо ще си говорим и знае ли се - мооже да излезе нещо.
Това, което си написала ми се струва толкова познато.. От къде си? Имам чувството, че те познавам.
И спря да се върти за миг земята..
Добре. После ще са твоя отговорност темите "В скайп е разговорлив, но на живо се подминаваме", "Много го харесвам, по цял ден мисля за него, напоследък ми отговаря по-рядко в чата", "Пишем си и много го харесвам, как да му намекна да излезем" и всичките недоизказани проблеми от лошата комуникация между двамата. Фейсбук е отбиване на номера. Никога няма да се научи да разговаря като хората. Страх се лекува като се изправяш пред него.
На мен онлайн ми се получава много по-рядко, отколкото на живо.
Повечето го правят и затова социалното общуване на младежите е на ниво Могилино.
ДА! Ходиш и говориш с него! (темата е изчерпана)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!