- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО!!Моля ви дайте съвет!!
Здравейте !! Ето какъф е проблема. Преди време с едно момиче бахме неразделни много добри приятелки , но се оказа най голямата предателка!Ето и какво стана .. тя отне момчето което харесвах а вече дори обичам ! Аз преглътнах всичко и не казан нищо защото давах всичко зо нея ! По късно тя ме заряза ! След време започнах да я търся и да възобновя нашето приятелство но без успех .. започнах дори да си пиша с момчето което харесвах .. но тя разбра и го държи ... след това тя опита да потъпче достойнството ми правеше ме на боклук ..дори приятеля ми е от нейната компания и дори се опитва да ме изгони .. а явно нещо се страхува за момчето и .. а сега е мой ход !! ПРОСТО ИЗПИТВАМ ГНЯВ.. с една дума искам да и отмъстя .. на се чудя по какъф начин .. чрез това момчее..или .. чакам съвети моляви.. може да е някфо тъпо клише но моля изразете мнението си !!
Мацка, ти си виновна. Позволила си да ти отнемат момчето. Сигурно си й ядосана, но повече от някви дребни номерца и свади надали можеш да направиш.
А приятелят ти е друго момче, така ли? Не това, което ти е "откраднала"?
Първата ми мисъл беше "Господи, гръмни се."
Обаче все пак реших да ти напиша и нещо друго.
Първо: Говориш за това момче като за.. куче. Тя го отнела, тя го държи.. Ще си отмъщаваш чрез него.. Гнусно е. Все едно е играчка, която да си премятате от ръце на ръце.
Второ: "Приятелката" ти те разиграва, прави те на боклук и т.н., а ти продължаваш да търсиш контакт с нея. Осъзнай се, ако имаш поне капка самоуважение.
Трето: Злобата ти няма да те отведе до нищо добро. За какво ще й отмъщаваш? Защото тя те е отрязала, а ти си продължила да се натискаш и да точиш лиги на приятеля й? Не се занимавай с тях двамата повече и си живей живота на спокойствие.
Няма абсолютно никакъв смисъл в целите тия драми, които разигравате.
Четвърто: Имам чувството, че ти сама си си виновна за случващото се. За това преди да си изпразниш главата от гняв и злоба, недей предприема нищо.
И спря да се върти за миг земята..
Въпроса е че не съм и се натискала тя дори ми казваше преди седмица че съм и истинса пр и т.н. но вчера е говорила зад гърба ми .. немога да загърба всичко това а и до нейното момче .. просто съм го преживяла и дори не му се натискам просто той от време на време ми пише въпреки че тя му е забранила .. и спрямо неговите приятелки мен ме гледа по различен начин ..
Сама си виновна. Отдръпни се от компанията, затова не се ли сети? Просто вече там нямаш приятели и няма заради кого да стоиш при положение, че там са се настроили срещу теб. Махни се, намери си нова компания, приятели и тогава мисли за отмъщение.![]()
Заложи на тая забрана. Ако пичът е умен, няма да изкара дълго с момиче, което му забранява да прави нещо си.![]()
На колко сте?
щом говори нон стоп зад гърба ти,абсурд да ти бъде истинска приятелка за в бъдеще.няма смисъл да и отмъщаваш.не и падай под нивото)) всичко се връща в този живот,не прави детски глупости,за които ще съжаляваш.Дръж се на положение и времето ще и го върне.Не си струва да си цапаш ръцете с такива лицемери.Не отговаряй дори на приятеля и,не му доставяй това удоволствие.Лично аз,не бих искала нищо да ме свързва с тези хора вече и щях да се запозная с нови.ти си решаваш