.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Помощ ! СПЕШНО Е!!!!

Аз съм момиче на 14 г. та ситуацията е следната - най-добър приятел ми е едно момче.С въпросното момче преди няколко дни говорихме по скайп,когато го попитах какво правиш,а той ми каза свиря на китарата.Казах му,че не му вярвам докато не чуя и той ми се обади,но му казах че нямам микрофон тогава той каза "е....то тъй няма да е яко като не та чувам" .Търсих и накрая намерих микрофона си говорихме около 20мин после той ми посвири.Беше прекрасно много ми хареса!Но през нощта го сънувах как в училище двамата си говорим и изведнъж се поглеждаме в очите и се целунахме.Сега не знам,но мисля,че съм хлътнала по него. Моля ви помогнете ми,дайте ми съвет, защото от тогава мисля само за него! Преди година той ми беше казал ,че от момичетата в класа ме харесва най-много,но не знам какво е имал в предвид.
    Последно редактирано от secrett_angel : 04-01-2012 на 09:51

Мега фен Аватара на Chacho
    Покани го да излезете двамата някъде, надали ще ти откаже.

ПС:Тия сънища ебават майката, в гимназията все така хлътвах.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

хахах кво не бе тези сънища си ебало мамата направо

иначе продължете да си пишете,зарибявай го та да си проличи,че искаш повече от приятелство от него и в последствие ще се разбере какво иска той

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Лапешки му работи , та както и да е.

Продължавайте да си говорите ,пишете. Излизайте по - честичко заедно , прави му намеци , че имаш чувства към него и искаш да сте повече от приятели.

Ако се получи - супер, ако не - продължаваш смело напред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И кое му е тоолкова спешното?

Лапешки истории.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

на колко години е ? от едно училище ли сте ? Иначе много сладурско сте си прекарали въпреки,че е било през скайп .. значи ти е най- добър приятел ? хмм явно се виждате често,покани го да излезнете, тъкмо това за '' най - добрия приятел '' ще ти бъде като ''извинение'', и така лека по лека му показвай,че го чустваш по близък от приятел, комплименти му прави

От едно училище сме,дори от един и същи клас,но не ми казвайте да спра всякакъв контакт с него заради това!Не мисля,че има значение,но напоследък много се нервя,защото едно момиче все му се натиска,а аз се чувствам предадена....

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от secrett_angel Виж мнението
    От едно училище сме,дори от един и същи клас,но не ми казвайте да спра всякакъв контакт с него заради това!Не мисля,че има значение,но напоследък много се нервя,защото едно момиче все му се натиска,а аз се чувствам предадена....
    Тва може да отблъсне всяко едно момче. Постарай се да си изкорениш женската злоба и да имаш уважение към другите момичета. В момента, в който надуши женска злоба, ше ти бие шута и нема да те погледне повече.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

да,но не показвам въобще какво чувствам.Не мисля,че въобще ще забележи

Да в цялата история не виждам никакъв проблем освен че очакваш другите да ти кажат как да си жиееш живота...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от secrett_angel Виж мнението
    да,но не показвам въобще какво чувствам.Не мисля,че въобще ще забележи
    Определението "Най-добрият приятел", това е човекът, който най-добре от всички те познава и винаги е до теб. Това, че не е момиче, може да влияе на отношенията и разбиранията ви. Всичко в тази възраст както изведнъж е дошло, така изведнъж може да си тръгне. Не избързвай с решенията си и не се паникьосвай! На спокойна глава се взимат най-добрите решения.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си