.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Първият път - идва да танцува с теб.
    Вторият път - заговаря те първа.
    Третият път - отново те заговаря първа и отново танцува с теб.

Какво чакаш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Първият път - идва да танцува с теб.
    Вторият път - заговаря те първа.
    Третият път - отново те заговаря първа и отново танцува с теб.

Какво чакаш?
    Малко се отклоняваме от основната тема,но ще ти отговоря.
    Какво чакам ли? Чакам обстоятелствата. Липса ми достатъчно увереност,но все пак не искам да изпускам възможността.Друго...аз всъщност съм едно доста стеснително човече,което обаче може да е много отворено ако се почувства сред познати или в свои води.Научил съм се обаче с времето да се нагаждам спрямо реакциите и характера на хората така че дали ще ме видиш като някое срамежливо човече,което го е срам да погледне момиче или отворено типче,което ги е награбило по няколко наведнъж е въпрос на ситуация,условия и ответна реакция на срещуположният характер. Нито едно от поведенията ми не е маска...това съм си самият аз.Нося и маска,но в други случаи.
    Друго.Тя е доста по-малка от мен...почти 7.5 години,но за нашата възраст смятам това за напълно приемливо.Разликата между майка ми и баща ми все пак е 7 години пък са вече 27 години близо заедно.Оттук оттам обаче чух и някое и друго нещо,което не е като да ми харесва особено, а дори и един приятел, с който излизаме често и живее близо до нея ми каза: "По добре не се занимавай с нея".Имах една история преди около 6 години с едно момиче, за което отвреме навреме хората около мен пускаха разни такива неща,но аз не ги послушах тогава.След това страдах за нея около 3 години и въпреки че тя започна да се закача първа с мен и даже и телефон ми е искала накрая имаше: "Много ми харесваш и много те обичам,но...само като приятел. (както и казах беше явно само за измъкване явно).Така че съм и малко предпазлив заради подобната ситуация. Е, това момиче засега поне не ми се прави на недостъпна,което заради някогашното преживяно не понасям вече.Обаче не можем и да си говорим много. Не мога да я опозная като характер от лични впечатления.В интернет не можем да се свържем, а засичанията са ни напълно случайни и не зависят от никой от двамата.Не знам и дали не се занимава с някои друг или други в момента.Разчита се на случайността най-вече когато сме за по-късни часове на купонче.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си