Обстоятелствата в общи линии нямам голяма свобода да си ги създавам аз.Намерих я във Facebook.Почти не влиза и съответно не ме добавя.Да я питам за скайп...няма файда,защото аз и без това не може да се каже че ползвам скайп.Да я поканя да кафе...все още не ми се ще да съм толкова директен пък и има вероятност да забозя като едно време като бях с едно момиче и приятелката и на кафе и да се изложа...особено ако сме сами.През деня нямам кой знае колко свободно време...не работя,но често ме хващат на работа в нас и така.
Моментите, в които съм я подминавал е било,защото не съм я забелязвал, а впоследствие други са ми казвали че била някъде или просто ме е било срам.

valdesbg
Напоследък се чудя над това:
"едит: Както TheBeliver е казала обстоятелствата ги правиш ти. Ти създаваш удобния момент, а не го чакаш да дойде. Просто щтоо такъв няма да дойде. "
Миналите години и особено миналата не създавах никакви условия за нищо.Излизах на купонче сигурно на 2-3 месеца веднъж като във 9/10 от случайте беше до към 22:00 23:00 пиехме по една бира и си тръгвахме за вкъщи.
Тази година отново не създавам абсолютно никакви условия,но някакси много по-добре ми потръгна още отначалото.Поне що се отнася за купони.Понякога веднъж на 2 седмици,често всяка седмица, а по-рядко даже два пъти в седмицата.Една голяма част от тях до късно.Попринцип тая серия ми харесва.Забелязаха ме даже както казах та в общи линии това за обстоятелствата не знам колко е вярно.Може би просто ако не внимаваш се пропускат възможности, което не ми се иска да стане ОТНОВО.Но пък да не казвам голяма дума да не вземат да се обърнат нещата,но засега поне условията ги има.Пък и тук няма много нощни заведения.Още в Петък има вероятност да се засечем отново, защото уж се разбрахме да си правим купон до късно с компанията в заведението, в което най-често се засичаме с това момиче.Другият Петък уж ще правим посрещане и пак можем да ходим там.А тя...май е всеки Петък там и май пропуска само инцидентно.Така че засега поне нещата се нареждат от самосебе си.Понякога имам чувството че всичко е против мен,но не и в този случай...поне засега.А ако има други,които искат да дадът отговор на зададеният от мен въпрос...заповядайте,изкаже те си мнението и не ме щадете.