Chacho оправдано неоправдано такъв е живота. Добре де...някога бях срамежлив.Сега съм по скоро стеснителен.Има си причини за това,които няма да обяснявам,защото не искам пък и няма никакъв смисъл.Ще се отклоня страшно от темата,ще напиша 4-5 ненужни страници и в крайна сметка ще се стигне до там че за всичко сам съм си виновен в целият ми живот и как трябва да направя едикакво си ако искам едищо си.Това вече го знам.Иначе кой го боли хуя си нямам и на представа.Следващяит път като я засека...зависи как ще се развият нещата.Ако седим пак за 10 минути едвали не и сме на едно заведение разстояние най-вероятно ще стане същото като последният път,защото вероятността да не мога даже да я видя е голяма.Ако сме за по дълго и успея да я скифтам и нещата се развият както ги мисля...ще ходя и ще се чукна с нея и компанията и,ще и направя някое и друго комплиментче,ще изчакам някоя по бавничка песен и ще я поканя на танц че досега само на бързи сме танцували макар че на последната имаше доста близък контакт на тялото и то не без моя помощ и така...пък после каквото стане.Относно анализирането.Интересно ми е бе.Лошо има ли? Мога да се поставям на мястото на хората,мога да се представя и на нейното ако пожелая,но просто искам повече мнения за сравнение.Съжалявам че не съм от хората,които се хвърлят с краката напред, но какво да се прави...такъв съм си

PinkPan7her можеш да видиш в стари мои коментари.Както се казва аз като приказвам не говоря.Писал съм че много хора,които ми харесват писанията ако ме опознаят няма да ме харесат особено. А относно това което съм видял че си писала за мъжете дотолкова поне засега не се вписвам в тази картинка че ако ме познаваше добре не че щях да те разочаровам, а направо не знам какви усещания щях да предизвикам в теб
П.П. Пък и вече все повече се убеждавам че един мъж все пак трябва да внимава малко с интереса,който показва към дадена жена...хем да не вземе да го помисли за нахалник,хем да не вземе да реши че щом и е вързан в кърпа задължително може да му се качи на главата.