.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Exclamation ПРИЯТЕЛИ, МОЛЯ ВИ СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПОМОЩ

Здравейте ! Снощи се опитах да си инсталирам Java. Изтегли ми се файлчето и дадох да го отвори с WinRaR . Не знам какво стана, но всички програми на десктопа ми и изобщо навсякъде сега се опитват да бъдат отворени с архиватора. Как да ги оправя? Изтрих програмката с надеждата, че ще се оправят, но не. Сега стоят като неизползваеми файлове. Иконите са като бели листчета, нали ги знаете. Как да ги оправя. Моля ви някой , който разбира да ми пише !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Архиватора е станал default application за всички файлови типове. Не помня за старите windows, но 7-цата може да възстанови нещата по подразбиране.

Благодаря, но как става тази чудесия? Може ли да ми обясниш? Още веднъж благодаря.

Пробвай с десен бутон върху някоя от иконите и там виж какви са възможните надписи, примерно на jpeg файловете има да си избереш с коя програма да ти се отвори.

Цитирай Първоначално написано от angel4eto17 Виж мнението
    Пробвай с десен бутон върху някоя от иконите и там виж какви са възможните надписи, примерно на jpeg файловете има да си избереш с коя програма да ти се отвори.
    Снимките не ми правят проблем. Само програмите

Град
    България
    Или просто си деинсталирай WinRAR-a и после го инстални на ново.

Махнах го, но не може да се инсталира пак. Някакви файлове липсвали и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си