.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пробвахте ли Windows 8?

Аз си го дръпнах вчера от сайта на Microsoft, инсталирах и сега го разцъквам. Не бих казал, че работи по-добре от 7-цата но е доста по шарен и се усеща по-user friendly. Веднъж да му свикне човек няма да иска друго.. вие пробвахте ли го? Какво чакате?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пробвахме го за кратко на единия компютър. Шаренийка голяма. Личи си, че е разработван предимно за таблети.
    На мен лично не ми допадна много, но и не съм се заиграла по-стабилно да го разглеждам. Може би ще изчакам да минат Бета версиите и ще пробвам отново финалния продукт.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Супер фен
    Умирам си от кеф да пробвам бета версии

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А бърз ли е? На мен 7-та ми идва тромава в сравнение с Hackintosh и Linux.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    А бърз ли е? На мен 7-та ми идва тромава в сравнение с Hackintosh и Linux.
    Никога не сравнявай W7 със Mackintosh и Linux. Те са създадени съвсем с други цели/тука Hackintosh-а може да направи изключение, докато Linux не, "Той е създаден с идеята да бъде модулен, портативен, лесен за поддръжка, гъвкав и оптимизиран за потребителската машина и в частност сървър"/.
    Също така W7 е 2009 година /ако не се лъжа/, докато другите 2 са ОС-та на миналия век, следователно са направени със структура за "по-бавни" машини.
    А ако говорим за Mac, там версиите му се разделят на три. Такива в OWR->NWR->EFI

Нямам време иначе щях да обясня по-обширно това, което исках да кажа.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Не се усеща да е по бърз, а много го рекламираха, може би просто ми е слаб хардуера. Така на пръв поглед по-шарен и като му свикнеш е доста удобен. Има доста бъгове за изглаждане, понякога като паузирам филм ми се губи звука, КМ плеъра не ще да сработи как да треа.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Пробвах го на една машина. Както казаха и преди мен голяма шараниика си е, но е още рано според мен да се правят някакви заключения. Предпочитам да изчакам финалната версия, защото за сега не ми се стори по-добър от Windows 7, ако оставин на страна, че е лесно да се използва на таблети!

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Ще го пробвам на виртуална машина, после ще едитна и ще ти кажа
    Едит 1: Можеш ли да ми дадеш линк към него (ако е пиратски де) или да кажеш кой бъилд е?
    Последно редактирано от raror : 04-05-2012 на 12:28

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Ще го пробвам на виртуална машина, после ще едитна и ще ти кажа
    Едит 1: Можеш ли да ми дадеш линк към него (ако е пиратски де) или да кажеш кой бъилд е?
    На теб ли да разчитаме за мнение, а сигурно си от интелектуалците по тракерите, които свалят кракната осмица, която иначе се предлага free в сайта на майкрософт.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    На теб ли да разчитаме за мнение, а сигурно си от интелектуалците по тракерите, които свалят кракната осмица, която иначе се предлага free в сайта на майкрософт.
    1. Отговорът е общ.
    2. ДААА
    3. Там бъркам като търся само решение на проблем и драйвъри

Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Честно казано е много по-добър от 7.
    И не е шаринилка както го казвате. Десктоп като десктоп и дори старт менюто е много по-яко от стандартното на XP или 7.
    + това е много удобен дори без да сте свикнали. То трябва да си някакъв неповторим тъпак за да не го схванеш.
    Като цяло е много добро.
    А за след него мисля че KDE е много добро. 7-цата е наистина малко тромава а пък XP май вече се забрави
    А и днешната поддръжка на Gnome се усети и започна да прави добри дизайнчета по линукс например 10.10
    Не си спомням но на един дебиан когато го сложих и той беше издокаран като дизайн. Не мога да се сетя на коя версия беше това.

Честно казано е много по-добър от 7.
    И не е шаринилка както го казвате. Десктоп като десктоп и дори старт менюто е много по-яко от стандартното на XP или 7.
    + това е много удобен дори без да сте свикнали. То трябва да си някакъв неповторим тъпак за да не го схванеш.
    Като цяло е много добро.
    А за след него мисля че KDE е много добро. 7-цата е наистина малко тромава а пък XP май вече се забрави
    А и днешната поддръжка на Gnome се усети и започна да прави добри дизайнчета по линукс например 10.10
    Не си спомням но на един дебиан когато го сложих и той беше издокаран като дизайн. Не мога да се сетя на коя версия беше това.

Супер фен
    Ми пробвах го още когато беше девлопър превю версията и не съм впечатлен общо взето интерфейса е за таблети поне на мен ми беше доста трудно да се навигирам с мишката.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    абе с интел i7 10гб рам и 2гб видео и си личи че е по-бърз работи доста по-стабилно
    каквото и да ми говорите е над 7
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    каквото и да ми говорите е над 7
    Eпа аз до тука знам само една нова версия, дето да е била по-зле от предишната...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Eпа аз до тука знам само една нова версия, дето да е била по-зле от предишната...
    вярвам ти аз знам за повечко
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си