- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Пробвахте ли Windows 8?
Аз си го дръпнах вчера от сайта на Microsoft, инсталирах и сега го разцъквам. Не бих казал, че работи по-добре от 7-цата но е доста по шарен и се усеща по-user friendly. Веднъж да му свикне човек няма да иска друго.. вие пробвахте ли го? Какво чакате?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Пробвахме го за кратко на единия компютър. Шаренийка голяма. Личи си, че е разработван предимно за таблети.
На мен лично не ми допадна много, но и не съм се заиграла по-стабилно да го разглеждам. Може би ще изчакам да минат Бета версиите и ще пробвам отново финалния продукт.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Умирам си от кеф да пробвам бета версии
А бърз ли е? На мен 7-та ми идва тромава в сравнение с Hackintosh и Linux.
Никога не сравнявай W7 със Mackintosh и Linux. Те са създадени съвсем с други цели/тука Hackintosh-а може да направи изключение, докато Linux не, "Той е създаден с идеята да бъде модулен, портативен, лесен за поддръжка, гъвкав и оптимизиран за потребителската машина и в частност сървър"/.
Също така W7 е 2009 година /ако не се лъжа/, докато другите 2 са ОС-та на миналия век, следователно са направени със структура за "по-бавни" машини.
А ако говорим за Mac, там версиите му се разделят на три. Такива в OWR->NWR->EFI
Нямам време иначе щях да обясня по-обширно това, което исках да кажа.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Не се усеща да е по бърз, а много го рекламираха, може би просто ми е слаб хардуера. Така на пръв поглед по-шарен и като му свикнеш е доста удобен. Има доста бъгове за изглаждане, понякога като паузирам филм ми се губи звука, КМ плеъра не ще да сработи как да треа.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Пробвах го на една машина. Както казаха и преди мен голяма шараниика си е, но е още рано според мен да се правят някакви заключения. Предпочитам да изчакам финалната версия, защото за сега не ми се стори по-добър от Windows 7, ако оставин на страна, че е лесно да се използва на таблети!
Ще го пробвам на виртуална машина, после ще едитна и ще ти кажа
Едит 1: Можеш ли да ми дадеш линк към него (ако е пиратски де) или да кажеш кой бъилд е?![]()
Последно редактирано от raror : 04-05-2012 на 12:28
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Честно казано е много по-добър от 7.
И не е шаринилка както го казвате. Десктоп като десктоп и дори старт менюто е много по-яко от стандартното на XP или 7.
+ това е много удобен дори без да сте свикнали. То трябва да си някакъв неповторим тъпак за да не го схванеш.
Като цяло е много добро.
А за след него мисля че KDE е много добро. 7-цата е наистина малко тромава а пък XP май вече се забрави
А и днешната поддръжка на Gnome се усети и започна да прави добри дизайнчета по линукс например 10.10
Не си спомням но на един дебиан когато го сложих и той беше издокаран като дизайн. Не мога да се сетя на коя версия беше това.
Честно казано е много по-добър от 7.
И не е шаринилка както го казвате. Десктоп като десктоп и дори старт менюто е много по-яко от стандартното на XP или 7.
+ това е много удобен дори без да сте свикнали. То трябва да си някакъв неповторим тъпак за да не го схванеш.
Като цяло е много добро.
А за след него мисля че KDE е много добро. 7-цата е наистина малко тромава а пък XP май вече се забрави
А и днешната поддръжка на Gnome се усети и започна да прави добри дизайнчета по линукс например 10.10
Не си спомням но на един дебиан когато го сложих и той беше издокаран като дизайн. Не мога да се сетя на коя версия беше това.
Ми пробвах го още когато беше девлопър превю версията и не съм впечатлен общо взето интерфейса е за таблети поне на мен ми беше доста трудно да се навигирам с мишката.
абе с интел i7 10гб рам и 2гб видео и си личи че е по-бърз работи доста по-стабилно
каквото и да ми говорите е над 7
ОДИН!!!