- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера на пениса (към жените)
Абе мъничък е, ама честно казано, колкото и голям да е, ако не го използваш, както трябва, язък за размера... Мисълта ми е, ако си добър, размерът няма да е чак такъв проблем..
Последно редактирано от heartlesandfreaky : 04-01-2012 на 16:02
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Размерът е нормален! нали от 10 до 18 см е нормален размер..
Много зависи. Ти например бая си се филмирал... Ако срещнеш свестно момиче, което да те хареса като характер, външен вид и тн и няма да иска да е с теб само заради единия секс, няма да й пука за размера ти. Ако се хванеш с няква курва или нимфоманка или просто някакво момиче, което няма по-сериозни намерения към теб, не очаквай да не й пука.
Е, нищо не се знае. Има и жени, които предпочитат по-малките размери, например по-тесните. Колкото и невероятно да ти се струва... Както има мъже, които предпочитат жени с по-малки гърди, така и жени, които предпочитат мъже с по-малки пениси.
За мен размера ти е малък. Не се обиждай, но за мен под 15 е малко. Това е моето мнение.
А кажете му истината кратко и ясно. Кво си мислите, че като му увъртате темата и му кажете да няма комплекси, ще му изчезнат? Много по-лесно ще му е да знае как стоят нещата и чак тогава да ги приеме, вместо да живее в неведение.
Пич, момче съм, ама не познавам момиче, което би било доволно на такъв размер. Може да си намериш жена, но ще ти е много трудно да я задържиш, щото сигурно няма да имате чак толкова пълноценен сексуален живот. Можеш да компенсираш с други неща в секса и ще ти се наложи да компенсираш много с характер. Или да прибегнеш към медицинска помощ и да го уголемиш. Просто да случиш на такава, която ще склони на такъв размер и ще ти допадне, е изключително малък шанс.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако искаш снимка да видиш ?Първоначално написано от autumn666
Еми брат извинявай ама ако не те удовлетворява размера пробвай с помпи туй-онуй..не съм се интересувал....
Малко акъл да дам и аз...... според мен не се тревожи за размера си... както казаха много хора по-нагоре използвай го както трябва и няма да имаш грижи. А това, че повечето български жени са лакоми да не ти пука... те винаги гледат по-ххубавото, а не по-качественото...
И друго: както аз разбрах ти не търсиш само секс... а искаш нещо повече от една жена....
Така че "чакай своя влак" както се казва... А това кето по-нагоре се казва от някои момичета, че ти е малък хич да не ти дреме кво мислят те. Нали знаеш, че лакомията не води до нищо хубаво....
Ето ти малко данни, които се пишат по всички форуми:
По медицински данни, дължината на половия член в ерекция е както следва:
1/ микропенис - до 5 сантиметра
2/ малък пенис - между 5 и 10 сантиметра
3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
4/ над 18 сантиметра - голям пенис.
Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).
И нали знаеш, че много от мъжките индивиди във форума като се заговори за дължина преувеличават с 1-1.5 см. С твойте сантиметри спокойно можеш да задоволиш една жена.
брааат стига се обяснявал, тури една снимка мааму стара!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Средностатистически 10-18 е чисто и просто малоумно. Няма как понятието "средностатистически" да обхваща толкова голяма граница. Има гигантска разлика между 11 и 17 см, примерно. Това дори аз мога да го установя, която съм адски зле с меренето на око. :д Да не говорим как за всеки народ има отделно число. Доколкото си спомням, българите бяха с няква дължина от рода на 15-15.5 като средно число.
Авторе, сигурно е кофти, няма как да знам, но остави на женските да преценят. Да разбирам, че не си спал с момиче/жена още? Когато опре до тоя момент, най-най-най-лошото и прецакващо нещо, което можеш да направиш, е да кажеш "Ама имай предвид, че на мен ми е 12 см". Нищо не казваш и оставяш на нея коментар, ако има такъв.
То на 22 ако се чуди дали изобщо някоя ще си легне с него, чурката да му е проблема
az sam na 15 i penisat mi e 16 cm nz nqkoi dali 6te mi povqrva no si kazvam istinata
Чисто анатомически 6см стигат за да влезе. Останалото е екстра или женска лакомия. Според гледната точка.