.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    Нямал, нямал колко да е нямал...... при жените винаги размера е от значчение, и не само на пениса....
    Мислех да не пиша, но все пак за жените не само пениса е от значение така е и дебелината на портфейла е от голямо значение за повечето...

До автора ами какво да ти кажа като не си пробвал с жена как да ти кажем дали ще я задоволиш... Бъди малко по уверен в себе си и ще станат нещата..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Намаляваш шансовете си, ако сам се комплексираш от размера.
    На първо място жените обичат уверени мъже, а не такива, които докато се събличат треперят от притеснение.
    Това !!!

Освен това наистина има по тясни мацки, за които големите пениси са по скоро наказание отколкото мечта. Моя например, не е много голям и въпреки това, често в определени пози се налага да внимавам, защото приятелката ми умира от болка ако го вкарам докрай.
    Последно редактирано от Ronnan : 04-05-2012 на 06:29

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).
    Да бе..Супер измерване..Изкара ме извънземен с 19,5 почти 20 см..Кви са тия методи на мерене не знам..Това освен да си почешеш егото за друго не служи .

Повече от фен Аватара на prinncess
    Да нямаш притеснения, че за това ни питаш ? (music) haxhax
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Супер фен Аватара на ccdesigns
    [QUOTE=DragonLady;10104831]Май верно попадаш в графата малък/QUOTE]

10-18см - Средно статистически пенис.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението

10-18см - Средно статистически пенис.
    Средностатистически, ама я сравни 10см пенис и 18 сантиметров? Може да са в една статистическа категория, но реално единия е почти два пъти по-голям от другия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

mariyan547
    Guest
    Аз съм на 18 и ми е 20 санта е моика

Мега фен Аватара на baby_baby
    Какво ти пука?

Ако ти кажем че ти е малък какво ще направиш?

Не трябва толкова да го мислите и да се притеснявате какво ще кажат хората

Ще ти го кажа като мъж на мъж (Тук прозвучах като Фики) начи малак е до 8, 9 см Среден е от 12 до 18 голям е от 19 до 21 и много голям е от 22 нагоре относно поста ти искам да ти кажа, че размера не е толкова важен зависи си и от момичето при възбуда колко се разширява влагалището, ай нали се сещаш, че ако едно момиче иска голям пенис ще си хване негър (Това е сарказъм) дори да не е удоволетворена може да и доставиш удоволствие с орална любов, ако имаш сериозна приятелка експириментирай прави пози, с които ще достигне най-дълбоко пениса във вагината и, ай щом едно момиче те избрало да бъде с теб не ми се вярва да е само заради пениса да може да е малко разучерована, но следващият път може да е удовлетворена

Опитай jelq

ЗА РАЗМЕРА

Братле, жалко,че го виждам след 4 години, но дано да го прочетеш и още повече се надявам, че не го мислиш,защото няма за какво ! Искам да ти кажа,че 80 % от коментарлите са напълно малоумни и неадекватни особено на драгонлейди ли е ква е . Тя била моногамна , еми като си как имаш база на сравнение, отде знаеш ,че не мчоже да ти е и по-хубаво . Направих си профил тук само за да дадм коментар.
    Виж сега, уча медицина и повярвай ми всички статистики, които някъде ги пише изобщо не са достоверни.Трбява да се измерят пишките на всички мъже по света и така ще се разбере средният размер, нещо което трядно ще стане . От опит мога да ти кажа, че 90% от мъжете лъжат и ги оголемяват не с 1-1,5 ,както сподели някой тук, ами с 2-3 дори и повече, защото съм установвявал несъответствието. Моят пенис е 11 см, често казано никога не съм го мерил преди 17-год възраст и е така реших да си го видя от любопитство И естествено се комплексирах за 4-5 месеца малко след това, докато разбера, че съм бил много тъп в случая. Спал съм с 7 жени и нито една,повтарям нито една, не ме заеба затова или да е искала да бяга. 3 от тях ми казаха,че съм най-добрият, а бяха по-големи от мен, към 25-26 годишни, така че си имат базза за сравнение. Всички бяха доволни и се чукахме с кеф. Сега ще ти кажа и тайната, която не е никаква тайна:
    1. Трябва да се харесваш и постоянно да се развиваш като личност, което означава да си поддържаш фигурата,прическата, ума и чувството за хумор. Запомни последното, аз имам уникално такова и ги пръскам, много ми се радват.
    2. Бъди уверен,културен, мъж на място , а не галфон.Увереността не идва от тва,че си карал без книжка на 2 ракии инищо не е станало или тем подобни,макар че доста съвременни жени се радват на това, което е друга тема. На теб ти трябват класни мадами, които нямчат линиики за мерене на чепа,щото като е под 15 и край
    3. Главният герой в секса е пишката, но сценаристът е горната кофа, а за да успее главният герой да изпъкне, са важни подкрепящите роли на пръстчетата,езика и думите ти. Побъркай ги с пипане,лизане и думи, накарай ги да свършат още преди да си проникнал. Клиторът е най-ерогенната зона на жената, а той е външен полов орган. Осевн това,прочутата Г-точка е в първите 4-5 см, така че и там може само с пръст да стане работата. Сега за маточен оргазъм сигурно ще трябват повечко ,защото вагината е с дълбочина между 8 и 11 см , а при възбуда стига и до повече, но реално и човек с 16 см може да не успее, всичко зависи и от позата.
    Не смея да твърда ,че съм експерт, но смея да твърдя ,че съм доста компетентен ,а повечето в темата не . Ако една мацка те възбужда, ще я заебеш ли заради малки гърди,криви крака и т.н. Важно е да завладееш ума и и да я накараш да те иска , а това нве стана като кажеш ,че ти е 20 санта Лека вечер и правете повече секс и по-малко мерене..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от baitanas Виж мнението
    Моят пенис е 11 см
    Важно е да завладееш ума и и да я накараш да те иска
    ма преди това ще трябва да я накараш да спре да се смее

Вярно е ,че имам чудесно чувство за хумор, но не знам ти с твоята мутра как ги спираш да не избягат

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ма преди това ще трябва да я накараш да спре да се смее
    Вярно е ,че имам чудесно чувство за хумор, но се чудя как с тази мутра ги спираш да не избягат

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си