Здравейте! Аз съм момче на 18 години. Имам акне от 12 - 13 годишна възраст! Всичко съм опитвал но на практика нищо не помага! Лятото от УВ лъчите се поизчиства малко, но есента отново става същата трагедия!
От 6 месеца използвам следната програма сутрин и вечер: първо мия лицето с хининов сапун, след това подсушавам и го измивам с гел против мазна и склонна към акне кожа. След това отново подсушавам добре и го минавам с тоник за почистване на лице. След тоника изчаквам около 5 - 10 минути и минавам с лосион за мазна кожа "Акне аут". След това отново изчаквам и минавам проблемите очастъци с антибиотик Далацин! Пия по 3 хапчета бирена мая сутрин и 3 вечер! Почти няма подобрение, а вече мина половин година! На всичкото от горе все още не съм почнал да се бръсна (представям си като започна каква трагедия ще бъде)...
След 2 месеца са абитюрентските балове и направо не знам какво да правя! Ходя на Солариум и има някакъв положителен ефект, но като знам останалите вреди от солариума... и това не е опция. Моля помогнете с някакви савети каквито и да са те! Ходил съм на дерматолог, правили са ми изследвания на секрет и всичко което ми предписаха беше Зинерит (който изобщо не помогна)... Направо вече не знам какво да правя! Имам чувството, че ще си останат така за цял живот!