- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Резки по ноктите
Здравейте. От около един месец забелязах, че по ноктите ми излизат кафяво-черни резки/черти/. Отначало беше само на един от ноктите ми и си мислех, че може би съм го ударил, но сега забелязвам, че започват да се образуват и по другите ми нокти /не на всички, но на 2-3/. Бихте ли ми дали някакъв съвет какво може да е това ако сте о получавали или случайно сте запознати. Благодаря предварително)
Единствено се сещам за гъбички по ноктите, но на краката или на ръцете са ти са се появили?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Търсене в нета...ако не намериш нищо и не се махнат сами, доктор.
За кафяво-черни не бях чувала до сега. Няма да е зле наистина да се посъветваш с лекар.
На мен ми излизат бели чертички, когато имам недостиг на витамини.
И спря да се върти за миг земята..
На мен също са ми се появявали точно такива кафяви неща... Преди доста време с братовчед ми си говорехме, че имам такива и ми каза, че и той имал. Аз го попитах от какво може да се получават и той каза, че отнякъде е чул, че се получават, когато някой подложен на стрес... Може да ви се стори глупаво, но той това ми каза... Не претендирам, че е точно това. Иначе при мен тези кафявите стояха известно време и после изчезнаха от само себе си. Така че не се притеснявай и ще се махнат сами след време.