.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Lightbulb Резки по ноктите

Здравейте. От около един месец забелязах, че по ноктите ми излизат кафяво-черни резки/черти/. Отначало беше само на един от ноктите ми и си мислех, че може би съм го ударил, но сега забелязвам, че започват да се образуват и по другите ми нокти /не на всички, но на 2-3/. Бихте ли ми дали някакъв съвет какво може да е това ако сте о получавали или случайно сте запознати. Благодаря предварително )

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Единствено се сещам за гъбички по ноктите, но на краката или на ръцете са ти са се появили?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ами само по ръцете са.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Търсене в нета...ако не намериш нищо и не се махнат сами, доктор.

Мега фен Аватара на xoxi
    За кафяво-черни не бях чувала до сега. Няма да е зле наистина да се посъветваш с лекар.
    На мен ми излизат бели чертички, когато имам недостиг на витамини.
    И спря да се върти за миг земята..

На мен също са ми се появявали точно такива кафяви неща... Преди доста време с братовчед ми си говорехме, че имам такива и ми каза, че и той имал. Аз го попитах от какво може да се получават и той каза, че отнякъде е чул, че се получават, когато някой подложен на стрес... Може да ви се стори глупаво, но той това ми каза... Не претендирам, че е точно това. Иначе при мен тези кафявите стояха известно време и после изчезнаха от само себе си. Така че не се притеснявай и ще се махнат сами след време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си