- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Суха кожа-помощ!
От няколко седмици насам забелязах, че кожата ми е суха. Още от много време знам, че е чувствителна и е склонна към изсушаване, но сега направо си разказах играта. Челото ми е сухо, кожата стои изпръхнала и се лющи, а отгоре на всичко сега ми се появиха и 2-3 пъпчици (предполагам от МЦ). На части и от бузите също е така. Има много теми, но там повечето препоръчват хидратиращи кремове - нищо не става с тях. Като се намажа и след 1-2 часа положението е същото. С олио се бях мазала също, тогава ми го оправи за няколко дни, но отново се върна в началното положение. Нищо необичайно не правя, нито пък ползвам козметика, която да ми изсуши кожата, единственото, което е, че се ограничавам от вредните храни, но не вярвам да е това причината. Някой знае ли на какво се дължи, дали е вътрешен проблемът (защото явно е така) и може ли да предложите някакви кремове, медицинска козметика ако трябва...?
Последно редактирано от FuckingFreak : 04-01-2012 на 19:02
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."