.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckingFreak

Суха кожа-помощ!

От няколко седмици насам забелязах, че кожата ми е суха. Още от много време знам, че е чувствителна и е склонна към изсушаване, но сега направо си разказах играта. Челото ми е сухо, кожата стои изпръхнала и се лющи, а отгоре на всичко сега ми се появиха и 2-3 пъпчици (предполагам от МЦ). На части и от бузите също е така. Има много теми, но там повечето препоръчват хидратиращи кремове - нищо не става с тях. Като се намажа и след 1-2 часа положението е същото. С олио се бях мазала също, тогава ми го оправи за няколко дни, но отново се върна в началното положение. Нищо необичайно не правя, нито пък ползвам козметика, която да ми изсуши кожата, единственото, което е, че се ограничавам от вредните храни, но не вярвам да е това причината. Някой знае ли на какво се дължи, дали е вътрешен проблемът (защото явно е така) и може ли да предложите някакви кремове, медицинска козметика ако трябва...?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 04-01-2012 на 19:02
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Моята кожа също е много суха даже ми се появиха и стрии след като напълнях защото не е еластична.Пробвала съм да се мажа и аз с какво ли не,но няма никакъв резултат...от 1-2 месеца си взех бебешко олио и това е ... понеже го дават да е много по-мазно от разни лосиони и кремове,но дори и то за мен не е достатачно мазно.Моето лице също се лющи адски много особено ако се мацам с гримове,но повярвай ми нищо неможе да се промени за съжаление.Само пари ще се похарчат за кремове и ефекта ще е за 1 седмица...това е !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ух, ама преди никога не е била така. Изследвания наскоро си правих, всички показатели са ми ок... Не знам какво да правя вече.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на musS
    пробвай да ядеш повече витамини.. аз нямам суха кожа, но си правих маска с геритамин - http://apteka.framar.bg/04009448/%D0...D0%BF%D1%81-20 мазничко е и попива в кожата, пробвай, няма какво да губиш.. просто пукаш перличката и си го мажеш на лицето.. аз я пуках и с ножица, че ми беше по-лесно

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз съм по същия начин.Помага ми хидратиращият крем Здраве,но уви,само временно.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Със същия проблем съм и аз. Особено около носа и веждите, кожата ми е меко казано ужасна.
    От няколко дни се мажа с Гентамицин( това ми предложиха в аптеката )и пия Геритамин. Около веждите се забелязва някакво подобрение, но ще видим....
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Ако не пиете достатъчно вода кожата може да стане суха, пийте повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си