Значи вече тотално унищожиха последния стимул, учениците да посещават учебни занятия и да учат. Верно, и аз не съм била от най-добрите и редовни ученички, но ме плашеше факта, че ако завърша с нещо по 2, ще повтарям годината, че ще си загубя ляотото за изпити, че ще бера срам..
Забелязвам тенденция при подрастващите 96-97-98 набор, че за абслютно неграмотни.
Не-децата не са глупави, просто от година на година, образователната система става все по-зле. Никакво възпитание от страна на учители и родители. Никакъв стимул и желание в децата.
"аС", "незнам", "немога", "иЗкам".. да не говорим за всички други правописни и пунтуационни грешки, да не говорим и колко им е богата общата култура.
Ми направо очаквам да отменят средното образование в най-скоро време.
Като гледам всеки се юрва да записва детето си, като частен ученик, а и много родители искат децата им да се обучават сами в къщи. Жалко, че точно тези родители, не са достатъчно образовани и нямат никакви педагогически похвати.
Тая държава се превръща в абсолютна помийна яма. Само вижте поколението, което идва.
Е, представете си какво НИВО ще стигнем, когато тези хора заемат работните си места.