.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Street fitness програма - начинаещ

Здравейте пичове.Искам , ако може, да ми направите някаква импровизирана street fitness програма за начинаещ като мен понеже започнах да практикувам това от седмица. Да кажа не мога да се набирам с широк хват, тоест за гръб, незнам защо но са ми много трудни.Другите набирания доло горе ги правя 5-6 повоторения до 3 серий.А и кофичките ми куцат нещо . Смятам че с времето ще ги усвоя, но ви моля като по напреднали в пркатикуването на този спорт да ми помогнете с една програмка .Мерси предварително :P

П.С.
    тренирам футбол и плуване.Плуването уж да стегна гърдите и гърбаа, а футбола просто отдавна съм го започнал и ми е любим спорт.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    то набиранията и кофичките са основни в стрийт фитнеса ,а ти не можеш да ги правиш
    ходи на фитнес там има упражнения ,които ще ти помогнат след време да правиш повече набирания
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt
    то набиранията и кофичките са основни в стрийт фитнеса ,а ти не можеш да ги правиш
    ходи на фитнес там има упражнения ,които ще ти помогнат след време да правиш повече набирания
    имах предвид че не мога да правя набиранията за гръб другите ги мога , а кофички не мога понеже един ден без загрявка започнах да ги правя и в средата на гърдите(някаква кост сигурно) нещо ми изпука и от тогава като се натоваря за кофички и ме заболява това е проблема

Banned Мега фен
    продължавай да се набираш както си можеш,а то с времето ще се научиш и за гръб
    а фитнеса няма да ти помогне ...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    продължавай да се набираш както си можеш,а то с времето ще се научиш и за гръб
    а фитнеса няма да ти помогне ...
    Точно пък фитнеса ще му помогне! Вари прави тяга с по 120-150 кг и после ми казвай дали можеш или не можеш да се набираш!

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Фитнеса ще ти помогне обаче трябва да правиш точно определени неща.Ако качваш много маса ефекта на лоста ще е обратен.Затова ако имаш някое друго излишно кило прави кардио всяка сутрин и яж по-ниско въглехидратни храни (например яж повече млечни продукти и месо,избягвай хлебни и тестени изделия както и сладките газираните и мазните храни).Футбола сигурно ти е достатъчен и нямаш излишни килограми,но все пак съм длъжен да ти кажа,защото всяко излишно кило на лоста ти е в минус.Та за кофите започни да ги правиш на пейка първо.След като ти станат лесни на пейка започни да ги правиш на успоредка с поклащане и постепенно ще започнеш и чисти кофи.Ето ти една лека примерна програма за 30тина минути докато посвикнеш

2 серии по 3 набирания тесен раменен хват
    2 серии по 3 набирания широк раменен хват
    2 серии по 3 набирания тесен надхват

Намираш си пейка и правиш кофи на пейка
    3 серии по 10 кофички на пейка

Последно
    2 серии по 15 лицеви опори с ръце разположени на ширината на рамената
    2 серии по 15 лицеви опори с широко разположени ръце
    5 лицеви дланите една до друга (Тези мисля,че ще са ти доста трудни,но с тях ще развиеш трицепса малко от малко да ти е по лесно на успоредката)

Ако някое от упражненията не ти е ясно просто потърси в гугъл,защото ще ми е трудно да ти обясня всяко как се изпълнява правилно.Но от сега ти казвам по-добре прави по малко повторения,но правилно от колкото повече,но грешни.С тази програма ако ти е по силите (мисля,че е лека и ще се справиш) за 1 месец ще придобиеш сила поне за набирания зад врат,а за кофичките 1-2 би трябвало чисти да не са ти проблем.Но в спорта време не се гони започни така пък след време сам ще можеш да си определяш какво да правиш. УСПЕХ
    ЕДИТ: ЗАбравих да добавя между сериите почивката е 1мин и 30 сек или по малко ако можеш.

Аха,начи да не яде мазни храни ? А бе лостаджиичета като не разбирате за кво пишете!

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Фитнеса ще ти помогне обаче трябва да правиш точно определени неща.Ако качваш много маса ефекта на лоста ще е обратен.Затова ако имаш някое друго излишно кило прави кардио всяка сутрин и яж по-ниско въглехидратни храни (например яж повече млечни продукти и месо,избягвай хлебни и тестени изделия както и сладките газираните и мазните храни).Футбола сигурно ти е достатъчен и нямаш излишни килограми,но все пак съм длъжен да ти кажа,защото всяко излишно кило на лоста ти е в минус.Та за кофите започни да ги правиш на пейка първо.След като ти станат лесни на пейка започни да ги правиш на успоредка с поклащане и постепенно ще започнеш и чисти кофи.Ето ти една лека примерна програма за 30тина минути докато посвикнеш

2 серии по 3 набирания тесен раменен хват
    2 серии по 3 набирания широк раменен хват
    2 серии по 3 набирания тесен надхват

Намираш си пейка и правиш кофи на пейка
    3 серии по 10 кофички на пейка

Последно
    2 серии по 15 лицеви опори с ръце разположени на ширината на рамената
    2 серии по 15 лицеви опори с широко разположени ръце
    5 лицеви дланите една до друга (Тези мисля,че ще са ти доста трудни,но с тях ще развиеш трицепса малко от малко да ти е по лесно на успоредката)

Ако някое от упражненията не ти е ясно просто потърси в гугъл,защото ще ми е трудно да ти обясня всяко как се изпълнява правилно.Но от сега ти казвам по-добре прави по малко повторения,но правилно от колкото повече,но грешни.С тази програма ако ти е по силите (мисля,че е лека и ще се справиш) за 1 месец ще придобиеш сила поне за набирания зад врат,а за кофичките 1-2 би трябвало чисти да не са ти проблем.Но в спорта време не се гони започни така пък след време сам ще можеш да си определяш какво да правиш. УСПЕХ
    ЕДИТ: ЗАбравих да добавя между сериите почивката е 1мин и 30 сек или по малко ако можеш.
    Мерси много за това което ми каза и да ще побягам малко сутрин понеже съм слаб, но имам някоя излишна мазнина по корема поздрави

P.S. извинявай но съм чувал че например понеделник правя тази тренировка и във вторник трябва да почивам. Така ли е през ден ли трябва да ги правя ?

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Аха,начи да не яде мазни храни ? А бе лостаджиичета като не разбирате за кво пишете!
    Да избягва не да не яде...Разбирачо кое е по добре.Да яде пържени или варени картофи? За кфо трябва да бързаш да пишеш като не си разбрал замисъла ми.И не не се мисла за лостаджииче нито че съм голям капацитет .Наясно съм,че мазнините помагат за горене на подкожните обаче не са полезни в големи количества.
    Мерси много за това което ми каза и да ще побягам малко сутрин понеже съм слаб, но имам някоя излишна мазнина по корема поздрави

P.S. извинявай но съм чувал че например понеделник правя тази тренировка и във вторник трябва да почивам. Така ли е през ден ли трябва да ги правя ? Smile
    Ами правилно си чул.Попринцип си е до човек.Попринцип мускула расте докато почива,затова е добре да не се претоварва и през ден е най-удачно.Друг е въпроса,че много си зависи от организма.Познавам момчета,които тренират всеки ден и са в адска форма и всекидневните им тренировки не са проблем.Но за сметката на това при всекидневните тренировки има шанс за претрениране.Затова като за начало ако искаш (мисля че футбол лостове и плуване са доста неща наведнъж,въпреки че аз тренирам карате плуване лостове и отделно ходя в зала 1 ден в седмицата + тфа удрям кардио 20 минути всяка сутрин,но за тебе това не е препоръчително) Та ако те урежда карай Понеделник лостове Вторник Плуване (тъй като корем не съм включил в горната тренировка можеш да си намериш в интернет нещо за корем например http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 )
    Сряда лостове Четвъртък плуване и корем
    Петък лостове Събота почивка Неделя кардио .Никъде не ти включвам футбола защото доколкот знам от приятели дето играят ходят секи ден и имат и мачове.Ако и твойте тренировки са всеки ден по възможност ходи сутрин и забрави за кардиото освен в неделя.

има разлика м/у мазни храни и мазнини! Едното е полезно другото не! Примерно полезно е да се хапват ядки, месо- от по мазните и т.н , не и пържени картофи бухти и т.н
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    има разлика м/у мазни храни и мазнини! Едното е полезно другото не! Примерно полезно е да се хапват ядки, месо- от по мазните и т.н , не и пържени картофи бухти и т.н
    +1 Това имах предвит и аз.Просто не се изразих правилно мисля,че с примера за варените и пържените картофи се изясниха нещата

Супер фен
    За да няма болки в лактите,прави упражнения за предмишниците. Може и у дома сгъване с дъмбел или няква тежест или навиване на макара с тежест на нея.

Едно голямо мерси отправям към всички пичове които ме уважиха и дадоха някои ценен съвет. :P Айде още сега отивам на лостовете ; )

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Да избягва не да не яде...Разбирачо кое е по добре.Да яде пържени или варени картофи? За кфо трябва да бързаш да пишеш като не си разбрал замисъла ми.И не не се мисла за лостаджииче нито че съм голям капацитет .Наясно съм,че мазнините помагат за горене на подкожните обаче не са полезни в големи количества.

P.S. извинявай но съм чувал че например понеделник правя тази тренировка и във вторник трябва да почивам. Така ли е през ден ли трябва да ги правя ? Smile
    Ами правилно си чул.Попринцип си е до човек.Попринцип мускула расте докато почива,затова е добре да не се претоварва и през ден е най-удачно.Друг е въпроса,че много си зависи от организма.Познавам момчета,които тренират всеки ден и са в адска форма и всекидневните им тренировки не са проблем.Но за сметката на това при всекидневните тренировки има шанс за претрениране.Затова като за начало ако искаш (мисля че футбол лостове и плуване са доста неща наведнъж,въпреки че аз тренирам карате плуване лостове и отделно ходя в зала 1 ден в седмицата + тфа удрям кардио 20 минути всяка сутрин,но за тебе това не е препоръчително) Та ако те урежда карай Понеделник лостове Вторник Плуване (тъй като корем не съм включил в горната тренировка можеш да си намериш в интернет нещо за корем например http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 )
    Сряда лостове Четвъртък плуване и корем
    Петък лостове Събота почивка Неделя кардио .Никъде не ти включвам футбола защото доколкот знам от приятели дето играят ходят секи ден и имат и мачове.Ако и твойте тренировки са всеки ден по възможност ходи сутрин и забрави за кардиото освен в неделя.
    Не ща да пиша с тъпи лостаджиичета,дето си нямат грам представа за храна! Ти под мазнини разбираш пържени картофи ,нали? Разбирачо ще ми вика,тва дет аз го знам за рЪната ,нивга няма го научиш Само като чета постовете ти разбирам всичко!

Град
    София
    Ти голям разбирач се изскара,бб-тийм са неграмотни,еди кой си доктор неграмотен.Ти най-вероятно си още ученик,а си тръгнал да съдиш останалите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Ти голям разбирач се изскара,бб-тийм са неграмотни,еди кой си доктор неграмотен.Ти най-вероятно си още ученик,а си тръгнал да съдиш останалите.
    Някъде беше казал Da0Trooper,че е на 22 години,спомням си го!

Град
    София
    То и ти казваш,че бягаш 100м за 10.2,но друг е въпроса колко е истина.

Мега фен
    Еми разбери,че тука просто пишем,мога си напиша,че съм Рони или Арнолд,прецени сам дали ще повярваш!

Град
    София
    Знам,че си способен на всичко,за да се изтъкнеш,ясен си ми.С този Рони ставаш банален,дай нещо друго.

Мега фен
    Знам,че си способен на всичко,за да се изтъкнеш,ясен си ми.С този Рони ставаш банален,дай нещо друго.
    За 47 годишен така като го гледах на видеото доста добре изглежда !

Град
    София
    Не знам за какво ми говориш?!

Мега фен
    Не знам за какво ми говориш?!
    Язък ти за образованието,аз дето съм тъп и необразован как ги разбирам не знам

ПП: Говоря за Колман

Град
    София
    Не прочетох правилно хах....Е какво ми говориш за Колман,той си е легенда...

Мега фен
    Не прочетох правилно хах....Е какво ми говориш за Колман,той си е легенда...
    Тогава защо да не споменавам легендата във всеки мой пост,когато искам да визирам някой преуспял културист?

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    За 47 годишен така като го гледах на видеото доста добре изглежда !
    и всичко свършва с това проклето 'изглеждане'..
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си