Здравейте, малко преди нова година, тъй като от много време мрънках на родителите ми че имам малка брадавица на лицето си( на ръба, така да се каже,, няма значение, само да го спомена ) отидохме с майка ми на дерматолог в София> Жената там наистина много разбира от работата си, по принцип работи в болница Токуда, но има и собствен кабинет, много луксозен и добре оборудван, колкото цял апартамент. Отидох там с нагласата за преглед, но за мое щастие тя каза , че това нещо е доброкачествено и го махна веднага( изряза го) и трябваше да изчакам определено време докато зарасте и да го мажа с една пастичк. Всичко това го казвам, защото МОЖЕ БИ има връзка с нещото, което ми се появи на друго място( малко трудно за правене на каквото и да е там, а именно под окото). Ето това е снимка на него. Беше малко, помислих го за пъпка и се стисках, тръгна толкова много кръв, че течеше като вода, затова не го и пипам повече. Казах ма майка ми отново да запише час, но тя има прекалено много работа и даже не се и обади и чак днес ми е записала час и то за 23.04( т.е след 3 седмици). Плаках много , защото го имам. И сега отново- защото ще търпя това още толкова време. Ако някой е имал нещо подобно или смята, че може да е някакво ново образуване на брадавица или нещо кожно, да каже. МОЛЯ!
Снимка: http://prikachi.com/images/295/4595295L.jpg