- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се запознаем
Здравейте форум маниаци. Искам да ви попитам как да се запозная с едно момиче. Много я харесвам, а нямам си и на идея как да се запознаем. Бихте ли предложили тема за която да и пиша или нещо подобно.. Забравих да спомена, че сме на една и съща възраст.
По-добре на живо. Ако държиш да е онлайн, може да й пишеш, че си я засичал и искаш да се запознаете. Може да си говорите за мястото, на което се виждате. Трябва ти малко набюдателност, хумор и оригиналност, пък нещата ще се получат. И пак, горещо ти препоръчвам да се запознаете на живо. Можеш да й събудиш интереса към теб още преди да си й казал "Здрасти", за разлика от чата. Не забравяй за самочувствието и непукизма.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Заговори я , кажи и здравей като се разминете в даскало ,примерно !..(ако сте в едно училище) ..Не е толкова трудно , бъди позитивен и общителен (едва ли ще хареса някой бурсук момичето ;д) , просто бъди себе си !![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Реших като за начало да се запознаем онлайн, но бихте ли предложили някаква тема на разговор, аз нямам идеи..
Никой ли няма идеи?
Когато момче ми пише във фейсбук го пращам на майната си и го премахвам от приятели, освен ако не е някой, който да съм виждала и преди и да ме кефи супер много. Така че голям е процента мацката да те отреже виртуално.![]()
Ясно ми е. Същото съм казал по-нагоре. Ако си мисли, че е първия дето ще й пише, се лъже. В чата е много по-трудно отколкото на живо. Тва, че си по-приказлив там, само те залъгва. Приказките онлайн са въздух под налягане.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Проблема е, че аз съм до 13;25 6-ти час, а тя е до 13;10 и няма начин поне за момента да се запознаем, ако отида в нейното училище.
Тва не значи, че пак няма да са ти малки шансовете в нета. Може да избягаш от един час или да я засечеш някъде другаде, все тая. Просто да те види, да засечете погледи и усмивки, да прояви интерес. В момента, в който и пропишеш, ще си зададе въпроса "Къв е па тоя навлек?" И дори да и кажеш, "Здрасти, виждал съм те, бла-бла, исках да се запознаем, но така и не те засякох пак..", в следващия момент ще чака да й предложиш нещо различно, за да не ти бие шута и реално в нета няма да има нищо оригинално (почти), с което да я грабнеш, като не се познавате. Щото повечето момичета, които си заслужават, им пишат често и нямат нужда от внимание, ще им е все тая. Въпрос на шанс, де, може пък и да ти се накефи на инициативата. Съвсем друго е обаче, ако те е забелязала, мисли те за "онова сладурско непознато момче, което ми хвърли усмивка" и след няколко дена получи съобщение от теб. Надявам се схващаш накъде бия.
Да разбрах те. Благодаря ви за мненията![]()