- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да се преборя с момиче което не иска да прави свирки?
точно и за това те попитах за въпроса за двете момичета.. ако за всичко се напасвате освен за свирки,а с другата примерно секса върви,прави орална,но примерно характера и' не става кое ще предпочетеш ? .. щото колкото и да можеш да подбираш идеален човек НЯМА ... не знам за компромисите в секса,но липсата на такива направо срива взаимоотношенията... и пак не разбрах.. в тоя случаи защо точно момичето трябва да направи компромис ? и той да спре да прави орална,да са равни и готово.... просто колкото и да ми обясняваш не мога да разбера как една свирка за тебе едва ли не би била по-важна от доста други неща..
Не знам какво толкова спорите. Явно двамата в тази връзка имат различни сексуални възгледи. Това рано или късно ще доведе до разпад на връзката. По-добре рано, отколкото късно.
Защо е толкова важна оралната? Ами сама по себе си не е. Не съм чула някой да е умрял щото не си е получил седмичната доза от пишколигавене. Но когато на единият партньор нещо му липсва и другият отказва да му го даде, вече има проблем. Било то свирка или друго. Щом не могат да се нагодят един към друг се разделят и толкова.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оххх... Айде като те поотърсят малко хипотетичните ситуации и поживееш, може да довършим разговора. За мен не е най-важното свирката, но е достатъчно важна, защото искам жената да не я е гнус от мен и да иска да ми достави удоволствие, и компромис с духането НЕ искам да правя. Не ми се налага, достатъчно момичета ще го поемат с чувство. Ако на теб не ти харесва, не го прави. Нали знаеш, за всеки влак си има пътници.
Пича очевидно е попаднал на мацка, която още се не е ориентирала.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ аз лично споря щото те изкараха едната свирка направо златна.. и едва ли не му казаха да я зареже щото не правила свирки ..иначе и аз съм на мнение.. автора да прецени дали ще може да изтърпи ако не му прави,ако не може сядат,говорят и това е,но определено не съм на мнение само заради едната свирка да се разделят..![]()
Гледаш на свирката така, все едно ебането за теб е лашкане назад-напред.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
добре де защо си мислиш,че единствената причина да не иска да прави орална е да я е гнус.. това е сиг. най-тъпата причина.. ако е нещо друго ? .. а колкото до момичето.. или не е ориентирана или наистина не и харесва на момичето.. да,редки са такива случаи,но ги има...
Пак ти казвам , не схващаш смисъла. Поживей , прави секс някога в бъдещето и тогава пак ще си говорим.
maDamn
^ а и бтв. моля те без тая думичка ;д . гадна е.. секс/любов да,но това ми звучи като секс за една вечер.. а хората имат връзка !
Ти ма приби бе...![]()
Всички ни преби
Фък, трябва да се съглася с Чачо и грейнджър. Когато поотраснеш и правиш секс достатъчно дълго ще разбереш какво Чачо толкова искаше да ти каже.
Не схващаш , тук не става въпрос само за едната шибана свирка ,мойто момиче. Напъни малко това сиво вещество. Тук става въпрос за приемане. Сама си го разбирай. Не знам как можеш да легнеш с един човек и да те е гнус от члена му...think about it...Тва ти е най-просто пример. Не гледай толкова повърхностно на нещата. Не всичко е цветя и рози!
maDamn
Колкото до нейния проблем, вместо да го лишава от свирки за да се научи, може да му каже две-три приказки.. Кви са тия наказания-намеци?
добре.. прочете ли ми горните мнения ? .. точно това имах в предвид.. че можеха да кажат на човека и той да обясни на приятелката си от оралната,че ще следват проблеми с взаимоотношенията,от там връзката няма да върви и т.н. а те половината едва ли не го изкараха като нещо.. ей така дето се прави и ако го няма край,къса я.. за това казах да поговори с момичето и АКО мисли,че може да издържи без орална и че няма да ходи по чуждо само и само заради това да са си заедно,но ако не го мисли да говори с момичето и да скъсат.. добре.. абе като цяло имах в предвид,че всички се изразиха доста грубо и едва ли не излезна,че тая е някаква курва и ей така заради това може да я зареже.. ох.. не мога да се изряза правилно ама дано разбра какво имам в предвид.. а бтв. мислех в козметиката да те питам.. на колко си ?
Едит: Отказвам се.....
Човееек, като не можеш да приемеш някого ,кво правиш с него?! Колко ми даваш?
maDamn
Рано или късно всяка прави, стига спамихте в тази тема.
малко по снимки ;д за това те питах ;д;д;д
колкото по темата: и аз съм на мнение,че е гадно от нейна страна примерно да я е гнус и т.н. но все си мисля,че има някаква нейна си причина и може би за това не иска - като изключим причините като гнус ме е,няма да се справя и т.н. .. т.е. примерно да си има принципи момичето и да не иска да ги нарушава.. примерно.. да,пак може да направи компромис,но пак се стига до въпроса защо от нейна страна да е .. абе все тая.. дайте да спрем щото автора едва ли вече я чете тая тема ;д
и кажи ми на колко си де
Принципи... не знам,не знам как ги мислиш нещата. Както и да е. Започни да правиш секс,не веднага де, придобий малко опит. Трудно е да говориш за нешо наизуст! На 18 съм почти.
maDamn
е ти си 2 год, по-голяма от мене ;д .. бтв. изглеждаш ми на 17 някъде.. ;д;д;
Последно редактирано от FuCKkK13 : 04-11-2012 на 22:41
хахахахаха мнооо смях,,, не харесваш думичката "секс" , а се пишеш фък13... звучи любовно да :д и тя трябва да направи компромис защото , тя е човека с необичайния проблем.+ тва мн се вживяваш...спокойно,приеми мисленето на другите,след години и ти така ще мислиш.А и не може да кажеш колко си заслужава момичето и колко е уникална поради простата причина,че мисля че не е познаваш...както и да е
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim