- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да се преборя с момиче което не иска да прави свирки?
^ не харесвам думата е...
^ а и бтв. това одеве беше пример за уникалното момиче.. не съм говорила точно за нея.. пак се върни и прочети.. а колкото до необичайния проблем - необичаен,може би,но не е единствена определено.. така че.. колкото до мисленето.. аз го приемам и аз мисля така,но както казах това как се изразиха в началото на темата ме издразни.. и това можев да се върнеш и да го прочетеш.. колкото до това как аз ще мисля не се знае.. може да мисля по същия начин![]()
явно съм чел по между редовете малко...тоя ти коментар най го бива , единствено не съм съгласен за това,че кво общо има това ,че не е единствената с тоя проблем ?! ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
^ че не е чак толкова необикновен смисъл пак е,но не чак толкова защото се среща от време на време това мислене при някой момичетата
Абе и аз от любопитство. FuCKkK13, чупен ли ти е джама?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хахаха лике !
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Препоръчвам джудо.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Chacho, хах.
В общи линии обобщи с няколко реда идеята и на темата, и на всеки спор.
Принципно го има точно този момент, при който теглиш на везните- може ли да те задоволява или не може. Като че да имаш малко по-опитно виждане с цялостната идея за нещата от автора и от бая солидна маса народ. Предполагам, че споровете идват, защото е набита(дъъълбоко) идеята за използване мацки за секс и свирки, а не идеята за това дали партньора би ни задоволил във всичко и физически, и психически.
Леле... каква дискусия отперихте.
При все, че съм сигурна, че проблемът на момичето е, че я е срам все още и се страхува, че не умее. Не и давам много преди да го направи и след това вече - по-спокойна и с кеф.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз пък ще обърна внимание на нещо друго- той свършва ПРЕДИ нея и се налага да я довършва по втория начин.
Колко от вас могат да сравнят довършването по другия начин с оргазмите от проникване?
Няма ли ТЯ реално основание да го остави, щото той СЪЩО не й дава това, от което има нужда?
Айде. Кокалът е хвърлен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ Съгласна съм. Аз си мисля, че двамата просто никак не си пасват сексуално и толкоз.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^ Щото са деца, срам ги е и още не са се научили как се комуникира в една връзка.
Затова сексът не е за 13-14 годишни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Предложи и да си играете на роли. Като се съгласи и кажи че тя ще бъде пациент, а ти зъболекар. Сега вече ще ти е по-лесно да и оправиш устата![]()
Не можеш да я "пребориш". Щото се брои за изнасилване.
Можеш, както ти казаха мацките по-нагоре, да я убедиш в точния момент. Когато е възбудена, сама ще си поиска. Можеш да пробваш 69 - кажи й, че не е нужно да ти прави орална, може да действа с ръка. После, като й стане хубавко, сама ще си посегне.
Или, ако проблемът й е в това, че я е гнус, можете да си вземете от тия презервативите с вкус за първия път. Да й е вкусничко един-два пъти и ще видиш как после, като ти види физиономията, сама ще си иска.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пребий я!
Ако не помогне.... спри да я лижеш и я заеби така докато не и дойде акъла.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Просто не се бори. Надали ще и е приятно да се опитваш да и налагаш своето разбиране (па макар и всеобщо възприето) за тези неща
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Може би трябва да се замислиш първо за хигиената си !Никоя мацка на която не и замиришеш на приятно няма да го направи !Къпи се по-често и ползвай по- леки парфюми !
Пребий я, не е ли очевидно...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar