^ Защо да защитават момичето? Защото уж я е гнус и всеки имал право да прави каквото си иска?

Щом не иска да духа няма място до него. Като си избрал някой човек не би трябвало да те е гнус от него, а трябва да му се отдаваш напълно .

И въобще "скъпите дами" да не ми разправят, че ако не искат нещо.. не го правят. Точно зат'ва търсиш това, което нямаш при друг и е напълно нормално. И въобще не трябва да има някакво съобразяване. Има си жени за всичко и които правят всичко. А за момчетата, които чакат с години за една миризлива путка.. не знам. Няма смисъл колкото и да е хубаво момичето. Просто не си заслужава, защото винаги има по-качествени от нея.

И не сте оборотни, като не пускате отзад, като си пазите девствеността до 40 години или като не духате. По този начин ставате скучни. И въобще не ми разправяйте за някаква любов в която няма секс. Не е ли да ебеш.. не е връзка.

И не говоря зат'ва някой да ти сере в устата. И пак, ако искаш да се изтропаш на някой в устата все ще намериш такъв.

Малко грубо, ама такива пикли е крайно време да научат, че нищо не зависи от тях. И че един мъж не зависи и не може да се контролира от една жена. И от нейното сирене между краката.