.
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    По-скоро мисля, че въпроса е в това, че... правенето на орална любоВ ('свирки' не ми харесва ^^) е нещо, което е... като бонус към секса... нещо по-лично, което не бих правила ако съм с някой за една нощ например (хиипотетично). Та ми изглежда като... "Виж какво, обичам те и мога да те гушкам и целувам, ама не мога да ти поема онея 15-20 см (^^) от тялото в устенцата си, щото ме е гнус/унизително е." (Което са пълни глупости, защото няма логика да те е гнус от нещо, което ти влиза в същото време между крачетата, а за какво унижение говорим като това е част от човека, с който си и да му доставиш удоволствие е нещо съвсем естествено.) Някак не мога да го разбера. Може би защото съм ужасно податлива психически и с повече приказки и очарование сигурно мога да се навия на всичко, но пак каазвам... всичкото това 'не искане' е до нагласа и психика и много ясно, че може да се промени, стига желание да имаш, а не защото си вкарваш мухи в главата, че е гнусно/унизително, каквито се предполага, че са причините, защото за друго не се сещам. :>
    Та като за финал... това е... вид отдаване на човечето до теб... и за какви чувства и отношения говорим като... не искаш да се разгърнеш пред този до теб.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-04-2012 на 21:16
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си