Цитирай Първоначално написано от bog4eto Виж мнението
Еми, да хванеш и да стискаш пъпките/ черните точки на гаджето според мен е една идея по-интимно пък.
Правила съм го, е, и?

Това че нечий чеп ви е в устата, НЕ значи нищо!
Значи. И то много. Значи, че толкова много искам този човек, че съм склонна да отложа собственото си удоволствие заради неговото. Единствено и само неговото. Аз получавам единствено психическо такова и си четкам егото, виждайки физиономията му, когато свършва.
Не съм от тези, които твърдят, че биха правили секс единствено с човек, когото обичат. Далеч съм от тази мисъл. Но последното, за което ще мисля, като се забивам с непознат, е орален секс. Проява на интимност е. Точка.

Обаче, ако момичето не е навито, а ти искаш да ти духа просто защото искаш свирка('щото видиш ли секса не може по никакъв начин да те задоволи), е проява на достатъчна отдаденост, при все че знаеш, че на приятелката ти не и харесва да го прави?
Момичето ще е навито, ако момчето знае как да си поиска и какво да й каже. Не е необходимо единият да прави нещо, което не му допада. Необходимо е единствено малко разчупеност в мисленето, желание за експерименти и липса на малоумни притеснения и задръжки от рода на "Само курвите духат", "Спермата е гадна" (нищо че не я е опитвала никога, примерно) или "Ама той ще ми бута главата и ще се задавя" (което няма как да знае преди да е пробвала).

Щрудел, трябва да черпиш Irti. Виж каква саможертва направи заради теб :д