.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз се чудя какво толкова всички скочиха да я обвиняват. На всяко нещо му иде времето. Чудо голямо! Има си момент и за свирки, и за анален секс, и за секс на публични места, и въобще за всичко. Като притискаш някого не постигаш нищо. Аз в началото не исках анален, примерно. Бях го заявила съвсем ясно. Човека дума не обели за това. Не ме е карал, не ми се е молил, не е тръгнал по чуждо, не е обяснявал как "не го обичам". Напротив. Даде да се разбере, че въобще не му е важно. И guess what, след не много дълго сама предложих. Защо не? Дошла ми е музата, поискала съм. Получи се чудесно.
    Вместо да я храните нея, кажете на автора очевидното: да я възбужда на макс, да и показва колко му харесва да си играе с оная му работа, да я предразположи на тая вълна... Докато е възбудена и е в мръснишко настроение. Не да води сериозни разговори с нея и да и убива всякакъв кеф. Една жена е склонна да направи много повече неща, когато вече е налазена, отколкото докато седят на масата и се обясняват.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Една жена е склонна да направи много повече неща, когато вече е налазена, отколкото докато седят на масата и се обясняват.
    Всъщност, да.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Вместо да я храните нея, кажете на автора очевидното: да я възбужда на макс, да и показва колко му харесва да си играе с оная му работа, да я предразположи на тая вълна... Докато е възбудена и е в мръснишко настроение. Не да води сериозни разговори с нея и да и убива всякакъв кеф. Една жена е склонна да направи много повече неща, когато вече е налазена, отколкото докато седят на масата и се обясняват.
    Това трябва да се напише със златни букви някъде.
    Физически действия плюс тънка психоатака, от която всички биха спечелили :д
    Като обясняваш на някого глупости, сърдиш му се и заплашваш да ходиш по чуждо (ходи бе, щом ти е толкоз акълът), не постигаш нищо. Само печелиш черни точки в очите на партньора си като напорист (не в хубавия смисъл), безкомпромисен и егоистичен.
    Да правиш нещо, за да не го иска партньорът ти от друго място, е малоумно. Казвам го с уговорката, че на мен ми се вижда напълно нормално момчето Х да зареже момичето У, защото отказва да прави френска любов без да е опитала. Идеята е, че има някои неща, за които едно момиче (в частност - аз) прави по подразбиране. Има и други, за които може да бъде убедена с гореописаните способи (от това колко са широки границите тук, зависят изненадващо много нещо и се разбира доста за връзката между двамата). Има и такива, за които не би се навила никога. И преди да поставите нещо в третата категория, вземете го опитайте. Не говорим за извращения от сорта на скат, писинг и т.н., но ако едно момиче твърди, че НИКОГА не би правила свирки/анален секс/секс в цикъл/секс на публично място/етц и не е склонна дори да пробва... не виждам защо едно момче трябва да се примири с такава. И няма да я зареже само заради секса, а защото подобни реплики разкриват липса на много важни качества у едно момиче, които трябва да ги има, за да е пълноценна връзката.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    но ако едно момиче твърди, че НИКОГА не би правила свирки/анален секс/секс в цикъл/секс на публично място/етц и не е склонна дори да пробва... не виждам защо едно момче трябва да се примири с такава. И няма да я зареже само заради секса, а защото подобни реплики разкриват липса на много важни качества у едно момиче, които трябва да ги има, за да е пълноценна връзката.
    И това ли са важните качества ? Да върти свирки, да пуска отзад и да се разкрачва по време на цикъл ? Вашите родители така ли са правили ? Не са ли правили секс, не са ли имали връзки ? Някои от тях не са ли още заедно ? Познавам консервативни хора, които въпреки всичко имат пълноценна връзка, дори и деца имат. Като им отидеш на гости усещаш хармонията в дома им, няма напрежение между тях, мъжа не е в кофти настроение, защото неговата не искала да му пусне на върха на виенското колело (примерно). Щом двамата се разбират и са окей в леглото, кои сме аз, ти и другите, че да ги съдим ? Една жена няма да стане по-умна, красива или пък по-добър човек, ако прави това или онова в леглото. Ние живеем по един западен модел, но не навсякъде по света са така. Но явно това прави автоматично другите жени нечовеци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си