Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Вместо да я храните нея, кажете на автора очевидното: да я възбужда на макс, да и показва колко му харесва да си играе с оная му работа, да я предразположи на тая вълна... Докато е възбудена и е в мръснишко настроение. Не да води сериозни разговори с нея и да и убива всякакъв кеф. Една жена е склонна да направи много повече неща, когато вече е налазена, отколкото докато седят на масата и се обясняват.
Това трябва да се напише със златни букви някъде.
Физически действия плюс тънка психоатака, от която всички биха спечелили :д
Като обясняваш на някого глупости, сърдиш му се и заплашваш да ходиш по чуждо (ходи бе, щом ти е толкоз акълът), не постигаш нищо. Само печелиш черни точки в очите на партньора си като напорист (не в хубавия смисъл), безкомпромисен и егоистичен.
Да правиш нещо, за да не го иска партньорът ти от друго място, е малоумно. Казвам го с уговорката, че на мен ми се вижда напълно нормално момчето Х да зареже момичето У, защото отказва да прави френска любов без да е опитала. Идеята е, че има някои неща, за които едно момиче (в частност - аз) прави по подразбиране. Има и други, за които може да бъде убедена с гореописаните способи (от това колко са широки границите тук, зависят изненадващо много нещо и се разбира доста за връзката между двамата). Има и такива, за които не би се навила никога. И преди да поставите нещо в третата категория, вземете го опитайте. Не говорим за извращения от сорта на скат, писинг и т.н., но ако едно момиче твърди, че НИКОГА не би правила свирки/анален секс/секс в цикъл/секс на публично място/етц и не е склонна дори да пробва... не виждам защо едно момче трябва да се примири с такава. И няма да я зареже само заради секса, а защото подобни реплики разкриват липса на много важни качества у едно момиче, които трябва да ги има, за да е пълноценна връзката.