.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Оооо, колко много за четене! На пръв поглед най-ме заинтригува онова за "К.И.Ф.Л.И.Т.Е" и Златките, нямам търпение да го прочета.

Говориш все едно си на 40 и тия неща са ти се случили вече поне десет пъти...В което няма лошо. Прав си, отново.
    Обаче, пропускаш най-важното...Ние сме в тийн форум. Сериозни форуми (с възрастни хора) - бол, естествено, че тук ще обсъждаме младежки взаимоотношения (които в повечето случаи са повърхностни).
    Иначе, ако спреш да правиш секс с пратньорът си и да му носиш емоции отношенията ви ще са 'на косъм', отново малко или много опира до това да знаеш как да задържиш човека до себе си.
    Затова не трябва една връзка да се оставя на произвола на съдбата и да се разчита на нечий самоконтрол или обстоятелствата. Не е до страст. За всичко трябва да се полагат усилия.
    Изхвърли се с тея 40. Имам приятели, които са на по 24-25 с такива взаимоотношения. Просто имат 7-8 годишни връзки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    "Чуваш ли се какво пишеш" е очевидно сбъркано, затова е забавно. Умишлените грешки са форма на хумор, често сполучлив.
    Ами честно казано много ме съмнява че е станало точно така.Пък и да е наистина, заради подобни неща като: "Слушам и не вярвам на очите си" или "Гледам и не вярвам на ушите си" професор Вучков стана за присмех пред цяла България включително и в предавания като Господари на ефира, в които хората би трябвало да знаят за подобен тип ирония.Все пак това им е работата не мислиш ли?

x7aZzy...и аз те обичам...
    Ами точно така.Някои жени или мъже в наглостта си биха дори и отишли по жартиери и биха бръкнали в гащите на гаджето на някой/някоя си само,защото гаджето му/и бил/а в очите им голям/а смотльо/смотла.
    Не знам какво правиш на теория,но важното е да го правиш и на практика, а щом се пита нещо как да се направи значи се мисли да се направи някога.

Та ето още една песен по темата:
    http://www.youtube.com/watch?v=32DwYTRmmto

И готините. Не забравяйте че в очите на гаджето на някоя/някой смотла/смотльо вие може да изглеждате като най-големите смотльовци в жалките си опити да му покажете колко сте готин/а и да го отмъкнете под носа на "смотаното му/и гадже.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-06-2012 на 09:16
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ебати епичните спорове, в които влизате. Изяснявам още веднъж ситуацията, за да се не набивате във филми, кой - готин, кой - смотан.

Харесваш си някой. Има гадже. Боли те хуя. Пробваш се. Не те харесва. Реже те. Следващия.

Ако мислиш, че некой толко му пука, дали случайно няма да излезе смотан в чуждите очи. Ако не захапе въдицата, дреме ти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Niakoitam, не мисля, че начина, по който пиша, и грешките, които правя, имат нещо общо с темата. Вместо да говориш празни приказки и да ме сравняваш с Вучков, напиши нещо смислено. Радвам се, че изпитваш чувства към мен - не си нито първият, нито последният. Само че на мен взе да ми ставаш безинтересен. Не се хаби. Направи си тема, в която да ме храниш колкото си искаш.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    а щом се пита нещо как да се направи значи се мисли да се направи някога.
    Не съм съгласна.
    Аз например ходя на стрелба, но нямам намерение да убивам човек. Нито животно. Това, че на теория знам нещо, не означава, че ще го направя на практика.
    Не знам мотивите на авторката, може да пита от чисто любопитство. Пък и откога питането означава действие.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Един истински влюбен мъж е сляп за жените наоколо. Същото важи и за влюбените жени.
    Мхмм. Много хубаво звучи. Харесвам.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Не съм съгласна.
    Аз например ходя на стрелба, но нямам намерение да убивам човек. Нито животно. Това, че на теория знам нещо, не означава, че ще го направя на практика.
    Не знам мотивите на авторката, може да пита от чисто любопитство. Пък и откога питането означава действие.
    Абстрахирам се от другите неща,които каза и ти отговарям на това.
    Двете неща нямат АБСОЛЮТНО никаква база за сравнение макар и на пръв поглед да ти изглежда така.
    Чрез наученето от стрелбата може да защитиш живота си някога, а даже и да не ти е нужно просто ходиш да позагубиш време и да се позабавляваш,защото явно това ти харесва.
    Докато как да откраднеш гаджето на някой без негово знание не ти е нужно изобщо нито за да запазиш живота си,нито да се забавляваш, а единствено да откраднеш гаджето на някой. Другият вариант,който също приемам че може да е верен е на авторката да и е скучно и да си задава някакви въпроси,които просто са и щъкнали в главата на момента за да позагуби малко време и да не обикаля с мнения по останалите теми.

Edit. Всъщност да обясня защо те нападнах така.Защото ме издразни това.Набързо написано.Аз успях да открадна двама,но като ми обърнаха по-голям интерес ги зарязах.Или с други думи.Взех играчките от ръцете на ония двете смотли,но като вече ги имах ми станаха безинтересни и ги захвърлих на боклука.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-06-2012 на 12:39
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мисълта ми беше, че нещата не са толкова прости и като цяло са доста комични жените, които си мислят, че могат да имат всеки мъж.
    Всяка жена може да има почти всеки мъж. // С изключение на С. Джобс, който умря, и някакви хора, които живеят далеч от теб.
    Очевидно е.
    Ако се налага да обяснявам защо, то ще съм рофл.

На теб може да ти е смешно, но както казах, реално всяка жена може да има всеки мъж, стига да се направи необходимото.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Всяка жена може да има почти всеки мъж. // С изключение на С. Джобс, който умря, и някакви хора, които живеят далеч от теб.
    Очевидно е.

На теб може да ти е смешно, но както казах, реално всяка жена може да има всеки мъж, стига да се направи необходимото.
    К'во? Да си отвори краката? Ако жената е грозна.. няма да й върже и да ги отваря и да не ги. Познавам такива.

Сиренето, сиренето.. ще си прасна един такъв аватар. Няма как.

Готово. Ау.. даже е с плесен.
    Последно редактирано от Irti : 04-06-2012 на 12:44

Номке айде по леко го карай със "скромността".
    С това "Всяка жена може да има почти всеки мъж" себе си ли визираше или....
    Не неможе всяка жена да има почти всеки мъж особено пък ако не му отговаря на критериите или...поне не е визуално прилична според повечето хора че да става само за секс или мъжа не е особено пиян или не може да си намери по прилична да клати за момента или за постоянно. Иначе както се казва: "Никой мъж не търси само секс...Просто има жени,които не могат друго да дадът.
    А както казах минимум за секс поне критерият на мъжа за външност трябва да съпада,после идва критерият за мозък,мислене,ако щеш обличане и т.н.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Абстрахирам се от другите неща,които каза и ти отговарям на това.
    Двете неща нямат АБСОЛЮТНО никаква база за сравнение макар и на пръв поглед да ти изглежда така.
    Чрез наученето от стрелбата може да защитиш живота си някога, а даже и да не ти е нужно просто ходиш да позагубиш време и да се позабавляваш,защото явно това ти харесва.
    Докато как да откраднеш гаджето на някой без негово знание не ти е нужно изобщо нито за да запазиш живота си,нито да се забавляваш, а единствено да откраднеш гаджето на някой. Другият вариант,който също приемам че може да е верен е на авторката да и е скучно и да си задава някакви въпроси,които просто са и щъкнали в главата на момента за да позагуби малко време и да не обикаля с мнения по останалите теми.

Ок. Извинявай, обърках се. Спорът не беше ли за теорията и практиката? Хубаво е, че ги пишеш тези неща. Но аз все още не разбрах - това, че ЗНАМ нещо, означава, че ЩЕ го направя, така ли? Защото от горното ти мнение излезе така.
    То добре звучи, ама не ми се струва достоверно.

Има разлика между това да попиташ, да разбереш, да избереш и да направиш. Пак примера със стрелбата: Питам как се стреля. Разбирам принципа, опасностите, предимствата и недостатъците. Избирам да се упражнявам. Но никога, подчертавам никога няма да насоча оръжие към живо същество.
    Хайде упражнението още веднъж - този път със свалянето на чужди мъже. Интересувам се дали е възможно. Разбирам идеята, преценявам дали си заслужава. Избирам. Действам. Респективно не действам.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Irti
    Никой мъж не търси само секс...Просто има жени,които не могат друго да дадът.
    И това не е съвсем вярно. Ако жената може да даде друго, но и тя и ти искате секс?

Очевидно е.

Някои хора сме такива коне с капаци, че ако е против принципите ни, ще се заинатим вовеки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Гледам по улиците има прекрасни мъже и момчета. Разкошни даже. Говорим чисто визуално, разбира се. И естествено щом са толкова разкошни ще си имат приятелки (говорим за гаджета) с тях.
    Нали ти щото виждаш през дрехите кой има плочки и кой няма

Точно така. Това че знаеш нещо означава че вероятността да го направиш е 50%. Щом не го знаеш вероятността да не го направиш е 100%.
    Едно е да се опиташ да разбереш позитивите и негативите от това, а съвсем друго е да се учиш как да го правиш по най-професионалният начин.Рано или късно ще те изкуши да го пробваш и да се поупражняваш.
    Отгоре на това в твоят случай ти може да се упражняваш и върху мишена.Не е задължително това да са птички,кучета,котки,хора и т.н.
    В другият случай упражнениеята няма как да се изпробват върху манекен.Трябва да се изпробват върху човек с чувства и още един човек с чувства,който е неговото гадже в бонус. Това са неприемливи упражнения,но те винаги могат да се приемат като оправдание за чистене на съвестта. И ако като се упражняваш върху мишената не нараняваш никой тук вероятността да нараниш един че дори и двама както може би е било в твоят случай е огромна.Ако хората са от по-големите непусти добре само че някои хора приемат тези неща доста навътре.Друг е въпроса че хем можеш да нарушиш чуждото щастие,хем се набутваш в шамарите.А както казах смотли и смотльовци няма и това зависи кои през кои очи ги вижда.Авторката в началото каза да е с някаква пикла.Е, все пак винаги пиклата може да се окаже тази дето се бута в шамарите.Ако връзката се разпада...хайде.Макар че и това може да доведе до много драми,които после готината може да се чуди откъде са и дошли или в най-добрият случай да си бие камшиците.А защо тогава е трябвало да разваля връзката.Само за да разбере че е готина и да си упражни знанието ли?

Irti Ако жената може да даде и друго,но двамата искате само секс това значи че или за момента не може да даде това друго или е преценила че мъжът и харесва,но не е достатъчен за критериите,които има тя и може да му пусне веднъж или някои и друг път,но това май е по-голяма рядкост.Така ги виждам аз нещата.

Oф, Niakoitam, вече си вадиш от гащите аргументи. Аре моля ти се, кви са тия статистики? Дай да седим на тъмно без информация, да не станем опасни.

Banned Мега фен
    Очевидно е.

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4...9,r:1,s:0,i:79

Виж сега Chacho.Това не са статистики, а са си напълно реални факти.Стига да пожелаеш винаги може да не ми четеш мненията. И да има някои неща, за които е за предпочитане да се седи на тъмно.Дай на маймуната автомат,пусни я на някакъв уживен площад или университет и се "радвай" на резултатите след това. А и всъщност малко навътре взимаш разговора ми с x7aZzy,гледам и на еднакви години сте.Да не сте партия нещо

Супер фен Аватара на djipsito
    На мен не ми се налага да свалям или да правя нещо, за да привлека вниманието на нечие гадже, щото те сами го правят
    Няколко пъти ми се е случвало, 3ма от тях са го правили когато гаджето им е било наоколо (не до тях, а в едно помещение).. сигурно ако бях от майсторките щях да се възползвам, ама не ми е такава философията, нито имам нужда да си вдигам самочувствието по този начин. Не съм толкова отчаяна...

Колко жалка трябва да си ?

Иначе, ако не гледаме толкова сериозно на нещата, да... винаги надушваме коя, кво, що, даже преди момчето. А много пъти той дори не е разбрал, докато не си отворим устите.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На мен са ми противни квачките, които се натискат на хубави двойки. Под хубави визирам сериозни, такива, които са заедно от дълго време и си личи, че се обичат. Тогава ми е супер изумително какво точно си мислят и се надяват да постигнат. Изглеждат жалки отстрани.
    Що се отнася до връзки от ден до пладне, в които си личи, че двамата не са на място, тогава не го намирам нито за хубаво, нито за кой знае какъв грях. Ако съм необвързана и открия много общи неща, че и здраво хлътна по някого в такава връзка, бих се пробвала без да иде реч за натрисане и лигавене пред гаджето му. Колкото ще да е смотана.
    И в двата случая трябва да имаш някакъв обзор над връзката. Да имаш поне бегла идея доколко има нещо истинско в нея.
    Това с непознатите и просто опит/не става/айде пак ми звучи супер тъпо. Най-много да създадеш неприятни емоции на хора, които са си живяли спокойно досега.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Виж сега Chacho.Това не са статистики, а са си напълно реални факти.Стига да пожелаеш винаги може да не ми четеш мненията. И да има някои неща, за които е за предпочитане да се седи на тъмно.Дай на маймуната автомат,пусни я на някакъв уживен площад или университет и се "радвай" на резултатите след това. А и всъщност малко навътре взимаш разговора ми с x7aZzy,гледам и на еднакви години сте.Да не сте партия нещо
    В случая сме партия по мнение. Ако момичето има акъл, ще прецени кое да прави и кое не. Не сме авторитет да решаваме, кое е полезна информация за някого и до кое не бива да имат достъп. Нито пък ще ги спрем, ако са си наумили. А живота си знае работата да ги поучи, няма да инициират масови безредици, не бой се.

Сиси, те хората, ако са сериозни, сами ще те отрежат рано-рано. Кво правим с пичовете или мацките, които не знаем дали са обвързани? Пробваш се, казва ти, че си има гадже и не иска нищо, махаш се. Някои ще напират и в двете ситуации, ние това не сме го коментирали.
    Последно редактирано от Chacho : 04-06-2012 на 15:06

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да, така е. Няма спор. Това не пречи да е тъпо. Опитвам се да си се представя на мястото на авторката, за да и вляза в духа на темата. И не го виждам някак. Да видя някъде двама души, хванати за ръчичка, примерно, и да ида да се завра между тях уж незабелязано да флиртувам. Никакъв шанс. Като видя двама влюбени се усмихвам и ми става мило. Може да са така само на външен вид и в действителност тя да е пияна кифла, а той - хронично изневеряващ пройдоха. Ама аз не го знам това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

За мен също е тъпо. И според мен ще си изпати, ако се опита да се меша. Тя си знае обаче, всеки сам си преценява действията. Щом иска, нека пробва.

Мега фен Аватара на babity
    Според мен проблема не е в т'ва, че жената няма да те остави да се пробваш с нейния, а т'ва, че въпросният този в 95% (посочвам ги с голям аванс, да няма ревящи засегнат) от случаите няма да има топки да те овършее при тези обстоятелства.

Едит: И много се дразня когато ме подозират в такива неща, защото в общия случай когато съм заподозряна, де факто нямам претенции към конкретното мъжле. Просто съм пич!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Едит: И много се дразня когато ме подозират в такива неща, защото в общия случай когато съм заподозряна, де факто нямам претенции към конкретното мъжле. Просто съм пич!
    И мен тва много ме дразни. Даже се разправях с една и тряаше да й кажа, че не съм умряла за гаджето й и вместо да ми изтерясва на мен, дето съм на путки си майни, да вземе да види кво прави гаджето й в съседното село.. Тогава взе, че млъкна. Големи кокошки има...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Очевидно е.

Присъединявам се.

Irti, има страшно много отчаяни мъже, които биха се хвърлили на първата, която покаже някъв минимален мерак, само и само в името на топването на чушката. Пък нека да е грозна.
    И моля ви, не ми показвайте снимки от гугъл на 120 килограмова девойка. Знаете какво имам предвид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си