.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Banned Супер фен

Въпрос към майсторките...

Заглавието току-що го видях за друга тема и в мъжки род, но реших да го използвам, защото ще си говорим баш за майсторлъци...Игри за напреднали, както се казваше в една реклама.

Така, едва ли някоя от вас ще има идея, но все пак, поне можем да си почешем пръстите.

Гледам по улиците има прекрасни мъже и момчета. Разкошни даже. Говорим чисто визуално, разбира се. И естествено щом са толкова разкошни ще си имат приятелки (говорим за гаджета) с тях. Това, че хубавите ябълки ги ядат свинете е друга тема, затова ще се въздържа да я коментирам. Та (на въпроса), се замислих как се заговаря мъж, който е с приятелката си?

Знам на теория как в обратната ситуация (мъж да сваля жена, докато тя е с гадже) може да стане, но пък как да го направи жена си нямам и на идея. Мъжете са по-лоялни (само в повечето случаи, естествено), а и дори да не са биха го изиграли. Въобще е сложно, затова трябва да се направи по такъв начин, че приятелката да не разбере за намеренията към мъжът. От друга страна пък и жените на едно подсъзнателно ниво можем лесно да разбираме за намеренията на хората по езика на тялото, интонацията на речта и т.н. и т.н. затова трябва да се изиграе много добре, така че да не се усети, защото усети ли се тя всичко отива на вятъра. А как става номера тя да не разбере пък той да разбере?

Има ли някакъв начин, примерно да вземеш телефона, на мъж, който е с приятелката си, но да изглежда невинно, поне за пред нея? И да бъде с финес, естествено.

Питам чисто теоритично, пък и не е лошо да се знае за вбъдеще (представете си утре видя мъжът на мечтите си на улицата и единствената причина поради, която не съм се запознала с него е някаква пикла). Не съм тръгнала да заговарям всеки, който е с приятелката си, нито пък съм си набелязала някой конкретен, нито съм тръгнала да разрушавам връзки. Просто се замислих дали въобще е възможно.

И така, лейдис (енд джентълмен), оставям ви да мислите, пък, ако някоя/й може да говори и от опит - още по-добре.

Banned Супер фен
    А, да..Естествено ми хрумна да се запознаеш и с двамата, да показваш по-голям интерес към нея, в крайна сметка да вземеш контакти и на двамата и т.н., за вариантите освен този говорим

Мега фен Аватара на Chacho
    Един вариант е да издебнеш докато приятелката не е там. Ако имате контакт с очите и прояви интерес към теб, чакаш да мръдне нанякъде момичето (тоалетната в кафенето например) и му даваш листче с номер или фейсбук, квото ти кеф (може да дадеш на сервитиорката му да го занесе). Може и директно да го заговориш.

Другият вариант е да го заговориш докато мацката е с него, но за някъв страничен въпрос. "Правим проучване, бла-бла", "С приятелките се хванахме на бас, че обвързаните мъже ядат повече шоколад от гаджетата си.." или няква друга простотия. Завърташ нещата така, че накрая да ти е нужен някакъв контакт с него и да му вземеш телефона/фейсбука или да му дадеш своя. С мацката му може да си играеш както си искаш, ако щеш я включи и нея, вземи и скайпа, т.н. Може първо нея да заговориш, ако трябва. Понеже жените се надушвате много лесно, когато кокетничите, в тая ситуация няма да е нужно. Ако един мъж ти вземе номера и имаш цици, достатъчен е един намек дори след 2 седмици, и пак ще ти е в кърпа вързан.

Ако са повече хора, а не е само с мацката, може да не забиваш директно него, а някой друг, да се сприятелиш със всички и като останете насаме - действаш.

И все пак, има шанс да те надушат (щото жените усещат флирта първи обикновено), има и голям шанс да те отрежат. Има прекалено много свободни мъже. Мъжът на мечтите ти ли? Гаранция ще срещнеш достатъчно необвързани такива. Обвързани мацки почти никога не свалям, особено за нещо сериозно - абсурд. Щом може да доприпкам аз и да я гепа, значи може и след мен да доприпка някой.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиваш и стреляш в тъмното - ''аз съм еди-коя-си от гимназията, началното училище, не знам дали ме помниш, искаш ли някой път да излезем да пием по кафе''
    и все пак идеята ми се струва тъпа, защото голяма част от мъжете с приятелки не биха оставили момичето си заради друга, освен ако нямат проблеми, което ти няма как да знаеш, ако не го познаваш, така че пак стреляш напосоки..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Hilary_
    Интересна тема за размисъл, но това, което ме спира да се замисля е самата ситуация - момче с гадже.
    Колкото и да са били хубави съм ги отписвала автоматично. Не прави това, което не искаш да ти направят.
    Нито бих могла да им знам отношенията, че да се меся в чужди връзки, нито са се свършили хубавите свободни момчета.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Била съм в ситуацията на приятелката и честно казано още докато я видях да се приближава знаех за какво идва.
    Тактиката на мацката беше да се запознае и с двама ни и да започне да го пита за разни неща, в област, в която явно знаеше, че моя има доста добри познания. Уж, че иска помощ. Приятелят ми, нали е добра душа, предложи да й обясни на място въпросите, които я интересуват, но тя настояваше за номера му, за да се уговорели за друг ден и т.н. Той й отказа, аз се изсмях, и тя леко засрамено си замина, но не без дежурния злобен поглед в моя посока.

Та нямам си на идея каква тактика би сработила в подобна ситуация. Най-възможен ми се струва варианта, който дадоха по-горе, със сближаването с цялата компания и на по-късен етап, сближаване с обекта на желание. Но по възможност гаджето да не е там защото повечето момчета са във видимо защитна позиция когато приятелките им са наоколо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на x7aZzy
    За какво ти е чужд мъж? Ако искаш да направиш гадно на приятелката му, разбирам. Но за нещо сериозно, абсурд. Щом е склонен да изневери на момичето си, какво ти гарантира, че няма да изневери и на теб. И все пак това си е класика в жанра. Ако успееш да го омаеш, има два варианта - или ще зареже приятелката си и ще бъде с теб докато не се появи друга "майсторка", която му е хвърлила око. Или ще започне да лъже гаджето си и пак ще бъде с теб, но тайно. Мен лично не ме устройва нито едното, нито другото. Имаше една приказка: "Не се влюбвам в мъже, които са влюбени в други жени. Заслужавам повече!"

Ако искаш да свалиш някой обвързан заради спорта, тогава има някаква логика. Пак е глупаво според мен, но мога да го разбера. Аз лично съм го правила два пъти. Първият клъвна веднага и ми спечели лесен бас. За втория ми трябваше месец, но в края на краищата и той заряза приятелката си. Смешното е, че и двете момчета не ми бяха по вкуса, а това, че се поддадоха толкова лесно съвсем ме отблъсна.

Всичко е възможно. Ако имаш желанието, сън няма да спиш, но ще измислиш как да го свалиш. Дали си струва е друг въпрос. Най- добрият вариант е да го заговориш, когато приятелката му не е с вас. Ако е - заговори нея, може даже да не говориш с него, но му хвърли поне един два влажни погледа. Стойката ти също е важна, трябва да издава самочувствие, самостоятелност, но без да си придаваш излишна важност. Интонацията, думите, които използваш, жестовете - всичко се забелязва. Трябва да изглежда така, все едно не той е важният, а приятелката му, едновременно с това да разбере, че има почва за флирт. Така ще заблудиш "противника", че не си заплаха и ще дадеш сигнали на момчето. Но трябва да си наистина обиграна, иначе ще те усети много бързо и ще станеш за смях.

П.С. Какъв мъж? Какви мечти? Каква пикла? Ако "мъжът на мечтите ти" зареже своята пикла заради теб, след месец може да зареже теб за следващата. Много рисково ми се струва.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

anonymous708973
    Guest
    Хах. Не бих, но не защото смятам за неморално и т.н. да сваляш обвързан мъж, а защото е нагло да го правиш пред приятелката му. Ако мадамата е няква малка, незабележима, срамежлива - теоретично да, ама мъж, по който бих си паднала, не би бил с такава жена. А ако приятелката му е същата устатница като мен, ще искам да използвам нечестно предимство и да го хвана някъде насаме.

Най-лесно би станало в обща компания. Двойката, ти, още няколко човека. Говориш си с всички, супер приятелски и невинно се държиш, постепенно му замайваш главата, показваш какво липсва на приятелката му и... вече ти е в кърпа вързан. Няма да стане с едно-две излизания, разбира се, но стигнеш ли до един определен момент, ясна работата. Слаб им е ангелът на повечето, особено ако става въпрос за красива, умна, нахакано-невинна мадама.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако някоя тръгне да сваля приятеля ми пред мен, ще я помисля за луда. Това дори не е висша форма на наглост, ами си е чиста простотия. И не вярвам, че някой нормален мъж би се хванал на подобно нещо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Говориш си с всички, супер приятелски и невинно се държиш, постепенно му замайваш главата, показваш какво липсва на приятелката му и... вече ти е в кърпа вързан. Няма да стане с едно-две излизания, разбира се, но стигнеш ли до един определен момент, ясна работата. Слаб им е ангелът на повечето, особено ако става въпрос за красива, умна, нахакано-невинна мадама.
    Т'ва пък е ебати перфектният сценарий. Ти ще си умна, красива, прекрасна, уникална, бла бла бла... приятелката му ще е смотла, разбира се, и той веднага ще открие топлата вода хахаха.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Въпросът не е каква съм аз, въпросът е той като каква ме вижда. Ако приятелката му е смотла, много ясно, че ще ме слага няколко нива над нея, дори и несъзнателно.
    Друг е въпросът, че не бих се занимавала с момче, което харесва смотли.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Въпросът не е каква съм аз, въпросът е той като каква ме вижда. Ако приятелката му е смотла, много ясно, че ще ме слага няколко нива над нея, дори и несъзнателно.
    Друг е въпросът, че не бих се занимавала с момче, което харесва смотли.
    Аз не говорех за теб конкретно, а за ситуацията. Приятелката му в твоите очи може да е смотла, а в неговите да е най най, тогава далеч няма да те сложи няколко нива отгоре. Даже може да не иска да контактува с теб, тогава за какво сближаване говорим?

Мисълта ми беше, че нещата не са толкова прости и като цяло са доста комични жените, които си мислят, че могат да имат всеки мъж.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мисълта ми беше, че нещата не са толкова прости и като цяло са доста комични жените, които си мислят, че могат да имат всеки мъж.
    Всяка жена може да има почти всеки мъж. // С изключение на С. Джобс, който умря, и някакви хора, които живеят далеч от теб.
    Очевидно е.
    Ако се налага да обяснявам защо, то ще съм рофл.

На теб може да ти е смешно, но както казах, реално всяка жена може да има всеки мъж, стига да се направи необходимото.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Всяка жена може да има почти всеки мъж. // С изключение на С. Джобс, който умря, и някакви хора, които живеят далеч от теб.
    Очевидно е.

На теб може да ти е смешно, но както казах, реално всяка жена може да има всеки мъж, стига да се направи необходимото.
    К'во? Да си отвори краката? Ако жената е грозна.. няма да й върже и да ги отваря и да не ги. Познавам такива.

Сиренето, сиренето.. ще си прасна един такъв аватар. Няма как.

Готово. Ау.. даже е с плесен.
    Последно редактирано от Irti : 04-06-2012 на 12:44

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Номке айде по леко го карай със "скромността".
    С това "Всяка жена може да има почти всеки мъж" себе си ли визираше или....
    Не неможе всяка жена да има почти всеки мъж особено пък ако не му отговаря на критериите или...поне не е визуално прилична според повечето хора че да става само за секс или мъжа не е особено пиян или не може да си намери по прилична да клати за момента или за постоянно. Иначе както се казва: "Никой мъж не търси само секс...Просто има жени,които не могат друго да дадът.
    А както казах минимум за секс поне критерият на мъжа за външност трябва да съпада,после идва критерият за мозък,мислене,ако щеш обличане и т.н.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Никой мъж не търси само секс...Просто има жени,които не могат друго да дадът.
    И това не е съвсем вярно. Ако жената може да даде друго, но и тя и ти искате секс?

Очевидно е.

Някои хора сме такива коне с капаци, че ако е против принципите ни, ще се заинатим вовеки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Очевидно е.

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4...9,r:1,s:0,i:79

anonymous708973
    Guest
    Очевидно е.

Присъединявам се.

Irti, има страшно много отчаяни мъже, които биха се хвърлили на първата, която покаже някъв минимален мерак, само и само в името на топването на чушката. Пък нека да е грозна.
    И моля ви, не ми показвайте снимки от гугъл на 120 килограмова девойка. Знаете какво имам предвид.

Banned Мега фен
    Присъединявам се.

Irti, има страшно много отчаяни мъже, които биха се хвърлили на първата, която покаже някъв минимален мерак, само и само в името на топването на чушката. Пък нека да е грозна.
    И моля ви, не ми показвайте снимки от гугъл на 120 килограмова девойка. Знаете какво имам предвид.
    http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4...9,r:0,s:0,i:75

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Той ако обича приятелката си, няма да ходи по чуждо.

Това, с което btw всички се оправдават, не е баш така, на мъжете им е генетично заложено, ако им се отдаде възможност, да се възползват от нея и ако в даден момент не е успял да се контролира, това не означава, че не обича приятелката си.

Това, с което авторката искрено ме засмя, е изкзването за мъжа на мечтите и пренебрежителното й отношение към останалите хора. БожиятАгнец, някога замисляла ли си се, че значителен % от въпросните мъже няма да искат да зарежат 'момичето на мечтите си' заради някаква пикла? (това е другата страна на медала, в случая пиклата си ти)

Гледам темата е доста коментирана и интересна (което до някаква степен е леко жалко, щом може да има толкова много спорове дали такова нагло поведение е правилно или не), аз само мога да кажа: what goes around comes around

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Присъединявам се.

И от това следва че всяка жена може да има почти всеки мъж? Добра логика. Само дето даден мъж трябва да е наистина прекалено отчаян за да погледне даже само като сексуален обект жена,която му се струва тъпа и грозна.Другите би ги поизчеластрил,но това за мен не означава че дадената жена го има
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Реално да, като в някои случаи "необходимото" е да го отвлече и завърже някъде. Буквално.

Мацки, четете тук по форума колко теми има за "харесвам приятелката си". Номерът става много лесно. Сближаваш се с него (посредством другите например), държиш го като много близък приятел, докато в един момент не го целунеш и не захвърли всичко. Нещо, като това, за което говори Пантерата, но трябва да е много сигурен, че от нейна страна има много голям интерес. Просто за да не захвърли връзка за едното нищо. Иначе много момчета биха го направили.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мацки, четете тук по форума колко теми има за "харесвам приятелката си". Номерът става много лесно. Сближаваш се с него (посредством другите например), държиш го като много близък приятел, докато в един момент не го целунеш и не захвърли всичко. Нещо, като това, за което говори Пантерата, но трябва да е много сигурен, че от нейна страна има много голям интерес. Просто за да не захвърли връзка за едното нищо. Иначе много момчета биха го направили.
    То добре, ама освен ако не съм супер луда по него, не бих си позволила да инвестирам толкова време. Пък и то така се губи тръпката - ясно е, че ще ми върже като съм се сближила с него.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

То е тъпо въобще да инвестираш в това, при условие, че има необвързани мъже. Освен за тръпката да забиеш нечие гадже, ма е ясно кви комплекси тряа да има човек, та да се доказва така пред себе си (или още повече пред друг).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си