За какво ти е чужд мъж? Ако искаш да направиш гадно на приятелката му, разбирам. Но за нещо сериозно, абсурд. Щом е склонен да изневери на момичето си, какво ти гарантира, че няма да изневери и на теб. И все пак това си е класика в жанра. Ако успееш да го омаеш, има два варианта - или ще зареже приятелката си и ще бъде с теб докато не се появи друга "майсторка", която му е хвърлила око. Или ще започне да лъже гаджето си и пак ще бъде с теб, но тайно. Мен лично не ме устройва нито едното, нито другото. Имаше една приказка: "Не се влюбвам в мъже, които са влюбени в други жени. Заслужавам повече!"
Ако искаш да свалиш някой обвързан заради спорта, тогава има някаква логика. Пак е глупаво според мен, но мога да го разбера. Аз лично съм го правила два пъти. Първият клъвна веднага и ми спечели лесен бас. За втория ми трябваше месец, но в края на краищата и той заряза приятелката си. Смешното е, че и двете момчета не ми бяха по вкуса, а това, че се поддадоха толкова лесно съвсем ме отблъсна.
Всичко е възможно. Ако имаш желанието, сън няма да спиш, но ще измислиш как да го свалиш. Дали си струва е друг въпрос. Най- добрият вариант е да го заговориш, когато приятелката му не е с вас. Ако е - заговори нея, може даже да не говориш с него, но му хвърли поне един два влажни погледа. Стойката ти също е важна, трябва да издава самочувствие, самостоятелност, но без да си придаваш излишна важност. Интонацията, думите, които използваш, жестовете - всичко се забелязва. Трябва да изглежда така, все едно не той е важният, а приятелката му, едновременно с това да разбере, че има почва за флирт. Така ще заблудиш "противника", че не си заплаха и ще дадеш сигнали на момчето. Но трябва да си наистина обиграна, иначе ще те усети много бързо и ще станеш за смях.
П.С. Какъв мъж? Какви мечти? Каква пикла? Ако "мъжът на мечтите ти" зареже своята пикла заради теб, след месец може да зареже теб за следващата. Много рисково ми се струва.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]