- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към майсторките...
То е тъпо въобще да инвестираш в това, при условие, че има необвързани мъже. Освен за тръпката да забиеш нечие гадже, ма е ясно кви комплекси тряа да има човек, та да се доказва така пред себе си (или още повече пред друг).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И ти к'во си, че да кажеш кога ще ми приключи темата?![]()
Съжалявам, че си вложила толкова услия в коментарите си, но няма конкретно момче, нито говоря за конкретна ситуация, пък камо ли за сериозна връзка, била тя и теоритична.
И все пак е хубаво, че сподели опитът си.
"Не прави това, което не искаш да ти направят."
Аз знам как да задържа един мъж до себе си, пък и гледам да подбирам качествени хора. Която не знае как си е неин проблем. Ако пък човекът с когото съм си намери нещо по-добро от мен ще се радвам за него...Особено пък, ако някое момиче ми го отмъкне под носа, без да разбера...Просто ще й купя бутилка уиски и ще я заведа в Париж.
Пантерке, не знам, като гледам как много готини (във всеки аспект) момчета се хващат с разни по-грозни и глупави от тях самите, момичета вече всичко очаквам.Много хора водят връзки само, докато не си намерят нещо по-добро. Много често готините хора са заети - нали са готини. А това, че хубавите ябълки ги ядат свинете, обещах да не коментирам.
И не е нужно гаджето да е смотла, нужно е да си по-добра от нея. А, ако си, разбира се, че ще ти се стори смотла, както и на мъжът.
"То е тъпо въобще да инвестираш в това, при условие, че има необвързани мъже."
Прав си за инвестирането на време при такива условия, да. Обаче хората не се делят на 'обвързани' и 'необвързани' (може би скоро на щастливо обвързани и просто обвързаи), така че, ако има конкретен човек, който си струва, ще инвестираш време без значение от това..Изключение са само хората с брак, деца и т.н.
А, между другото, още от началото на темата споменах, че виждам много такива двойки по улицата (като пример), очаквах, че ще ви стане ясно, че не говоря за никой конкретен, нито пък за конкретна група хора.
И споменах, че говоря визуално, съответно 'мъжът на мечтите ми', НО само визуално. Щом говоря за визуални качества очаквах, че сами ще се сетите, че не говоря за нищо сериозно (дори и теоритично)
Иначе, дори и да беше конкретна ситуация, не виждам защо някои хора го обявихте за неморално. Неморално е да разбиваш бракове, да оставяш невинни деца без здрава семейна среда, да разрушаваш дългогодишни връзки и все такива сериозни неща. И, ако някой има такава цел не само няма морал, но е и болен, социопат, егоист.
Какво му е неморалното да 'разбия' двуседмичната/двумесечната 'връзка' на Пенчо и Пенка? Ако можеше да излезне нещо сериозно от нея Пенчо не би ми се поддал, каквото и да му предложа, а Пенка би си го държала здраво. Знаете, за това трябват двама, в случая даже и трима.
Винаги, когато мъж си хване любовница, тя е виновна. Не мъжът, който не може да си го държи в гащите, нито пък жената, която явно не прави нещо, както трябва. При теоритичният ми въпрос показвате същото - това не се ли нарича социално програмиране?
Който е щастлив с партньорът си, каквото и да му предложиш ще си остане с него. Ако не е щастлив и при най-незначителното предложение ще го заебе...И за това не е виновен човекът, който може да му предложи нещо (повече).
И в крайна сметка, не виждам какво лошо има едно момиче да иска да се запознава с красиви мъже, без значение от тяхното положение и обстоятелствата. Не е казано никъде какво може да последва от едно запознанство, без значение от намеренията. Не виждам защо нещо трябва да ме спира да се запозная с някого, който ми допада по някакъв начин.
Идеята е (социално) усъвършенстване - харесва ми да общувам с хора, съответно искам да знам как да подходя в различни ситуации и да имам поне по няколко шаблона как да го направя (ако няма начин да стане естествено).Наскоро се замислих за такава ситуация и си нямах и на идея какво бих направила, освен да започна разговор и с двамата. Явно това е и единственият вариант.
Не си ме разбрала - не става дума за твоята тема, пусната във форума, а за темата защо е безсмислено да сваляме обвързани мъже. Лично виждане. Не го налагам на никого.
Защо пък си мислиш, че съм вложила "толкова усилия" да напиша две три изречения? Чак и съжаляваш за което. Не можах да разбера ирония ли беше това, или жалък опит да ме контрираш.
Пука ми на мен дали има конкретно момче или не. Нито съм споменала такова нещо, нито ме интересува. Казах си мнението, ако не ти харесва - така кажи. Не ми слагай думи в устата. Имам си достатъчно.
И тримата са виновни малко или много. За мен най-много вина има този, който тръгне да изневерява. Това е друга тема. И то толкова тривиална.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Точно, маце. От първата до последната буква![]()
Чачо, давам ти своята гледна точка. Не ме вълнува, че има необвързани, аз знам, че има "риба в морето". Искам този единствен, конкретен човек. Виждам прилики между мен и него, виждам как действа и разсъждава и тези неща ме привличат. Това, че е обвързан... надали би ме спряло. Досегашният ми опит говори, че когато съм поискала някого, не съм успявала да си потисна желанията, колкото и да съм опитвала.