Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
Като знам, че повечето жени си пазят приятеля по-зорко от овчарско куче повереното му стадо, ми изглежда трудничко.
Оооо, да... DD

Виж.. не съм ти чела цялата тема, БожиАгнец, понеже много дълго пишеш за някаква такава проста темичка.
По мое скромно мнение да сваляш мъж ПРЕД жена му е НЕ-ВЪ-ЗМО-ЖНО.
Няма как да не се усети, разбииш ли. Има жени, които са маса подозрителни дори към приятелки на гаджетата си (момичета, които НЕ свалят гаджето й и това е ясно), а какво остава някаква непозната да ходи да се запознава и да се лензи. Колкото и скришом да го правиш, ако има жена до него - ще те усети.
Така че ако ще сваляш обвързани мъже - да са сами. Тогава можеш да се развихриш както ти дойде.
Шансът да се справиш така, че мъжът да усети намека, а жената не (ако са заедно), за мен клони към 0. Защото жените сме много интуитивни, знаем си номерата, знаем си усмивките, поведението, език на тялото. А мъжете са пънове и в много случаи изобщо не разбират от намеци...

Друг е въпросът, че за мен това, което искаш да правиш, е неморално. Не става дума за виновни и невинни. Просто е неморално. Но все пак в тоя форум всички сме най-готините и вместо да се гледа от етичната страна на нещата, тук се говори за "инвестиции" и "полза". Разбииш ли, не ни спира факта, че е неморално да се бъркаме в чужда връзка, спира ни факта, че "не е на кирия" да сваляме обвързани, когато има достатъчно необвързани.
21 век е наистина много циничен и лишен от всякаква етичност. "Морал" е смешна дума за хората.

пп. Не съм чела мненията, просто ми се мярнаха някакви думи за инвестиции и пр. и ми стана едно такова... малко неодобрително. Между другото Валдес беше написал едно мнение, дето сега не ми се търси, за бизнеса и за любовта. И как тя започва да бъде приемана като бизнес и някакви ей такива "за измиване съвестта на някои хора" (цитирам недотам дословно.). Валдес, евала за това ти мнение, ако можеш си го намери сам : D Там принципът беше подобен, макар че темата беше различна.