Ами "а дано ама надали" написано след цитата от мен аз така го разбрах.
"На мен това никога няма как да ми се случи,защото мога да имам всеки,кото си пожелая и въртя мъжете на малкият си пръст и аз определям правилата съответно ще ми се случи ако дам да ми се случи,но това никога няма как да стане."
Повярвай ми понякога може и без да го позволиш.
И повярвай ми...понякога ми се иска при мен нещата да бяха малко по различно и да можех да разбирам кога жените си "спортуват" че да им дам такъв спорт че да ме помнят цял живот."Спортували" са и върху мен.Гадно е.Но това няма как да стане.Друг е въпроса че да не се заричам,защото не мога да кажа че въпреки годините си имам страшно голям опит,но когато съм свободен не съм толкова труден стига момичето да ме грабне с нещо,но обвързан ли съм не бих се занимавал като нещо повече от приятел, с някоя друга мацка стига и моята мацка да ми предлага същото.Не обичам и да гледам много в чужди панички.Обаче е адски нагло някоя вместо да погледне първо себе си да дава определения за гаджето на някои си и всячески да се опита да се набута и да развали щастието им само за да си начеша "крастата".За спорта не е по-малко гадно макар че отърваваш момичето от един човек,който и без това не и трябва,но може тя да го обича все пак за разлика от теб.
Относно това дето авторката го каза че не били женени,нямали деца и т.н. та да им разбива семейството.Така е...те са все пак само гаджета,които винаги може да скъсат...както и семейството да се разведе. В един случай обстоятелствата си зависят от тях самите, а в другият от удобен човек,който ги причинява.Е не е гаранция че ако не е той няма да е друг,може пък и мъжът или жената да си го търсят сами,но все пак...То така се почва всъщност.С разваляне на връзки между гаджета, след това разваляне на бракове без деца, след това на разваляне на бракове с деца и се стига, до Златки,Николетки и т.н. К.И.Ф.Л.И Капризен Индивид с Фрапиращи Лицеви Изменения, които правят всичко и развалят семейства,защото били срещнали мъжа на живота си...поредният мъж на живота си разбира се,който след някои друг месец ще се превърне в най-големият боклук на света,който някога е съществувал и ще се появи друг мъж на живота,на който семейството трябва да се разбие.И така.Иначе както съм казвал и друг път оправдания винаги може да си намери човек стига да иска, а най-голямото в случая е за мъжът мечта,който видиш ли бил единственият на света нищо че си има личен живот.Но пък както казах щом се връзва значи и той нещо не е цвете за мирисане.Та така.