- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към майсторките...
Ооооо колко удобно. В днешно време на всяка грешка на езика ирония ли му викаме.Можеше поне да се оправдаеш че си я допуснала поради бързото писане на поста и несъобразяването на това че не говоря и съответно не слушам, а пиша и съответно чета.Но подробности сега.
Нищо не откривам и както казах нямам нищо лично към теб.Не се годей че чак такова внимание обръщам на персонажа ти.Просто ми е писнало да гледам как в днешно време лавинообразно се увеличава броя на "спортиските" и на тези,които са намерили "мъжът на живота си" в лицето на някои обвързан някои от които дори и не се притесняват да си го признаят та било то и като анонимни личности във форум.
Айдеее много неща в живота били груби,жестоки,нечестни значи...морала и всичко негово производно може да духа супата.Важното е да сме важни.Жалко че така разсъждава млад човек.
И аз изобщо не те изкарвам лошата...не знам да си убила някои,продаваш ли наркотици и т.н...не те познавам...лошото е че след като се изпусна за онова сега се правиш на света вода ненапита та даже и си вярваш, а може и да заблудиш някой както и всъщност си го направила и два пъти поне са ти повярвали.И да засягаме,защото подобно отношение ме дразни и води до слагане на общи знаменатели както при мъжете така и при жените,против,които аз съм с две ръце.Иначе да,не си играеш с моите чувства,но знае ли човек съдбата какво е решила.Може да и някога да се срещнем и да реша че си света вода ненапита, а пък и продължаваш веригата на разочарованите,която може да дойде и при мен някога.Иначе не сваляш мъже за спорта...само два пъти,нали? А щом е имало два пъти е твърде вероятно да има и трети и четвърти и пети път и т.н.Та поради точно тези причини Niakoitam страшно го интересува.Изобщо нямам надежда че мога да променя някои както каза Chacho,просто изразявам възмущението си. Пък ако с някое мое писание в някои форум успея да променя мнението на поне 1-2 човека ще съм много доволен от свършената работа.
Но както се казва в една мисъл: 'Хората са като очите,виждат всичко друго но не и себе си"![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!