Опитваш се да убедиш хора, които говорят от твоята гледна точка. И аз дадох съвети в темата, нищо, че не ми допада такова поведение. Изказал съм си възмущението, но и на авторката й е ясно колко е морално и не й е нужно да й се обяснява. Така си е решила, да не се съобразява с неписаните правила. В случая ще съм безполезен, ако не пиша по въпроса й. Като да влезеш в сладкарница, да си поръчаш шоколад и продавача да ти сервира салата, щото той е решил, че е по-добре за теб да ядеш здравословно. Моралните постъпки не са обществено задължение, а въпрос на избор!

"Чуваш ли се какво пишеш" е очевидно сбъркано, затова е забавно. Умишлените грешки са форма на хумор, често сполучлив.

Нямаше да пиша, ако не ми се струваха всичките ти усилия безмислени. Момичетата не отиват да колят безпомощни хора. Човекът отсреща винаги може да им откаже. Ако попаднат на момче, което е в отвратителна връзка (заради смотана приятелка), депресира се от това, иска да промени нещата и да си намери друга, но няма сили или се чувства несигурен, неморално ли ще е да се появят в живота му?